I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Maskiner Der er 4 varer

Maskiner

Rengøringsmaskiner

Professionel rengøring af større arealer i for eksempel virksomheder og forretninger kræver de rette maskiner. Med kraftige rengøringsmaskiner såsom gulvvaskere og tæpperensere kan du klare grundig rengøring af selv store gulvarealer på mindre tid samtidig med, at du opnår et bedre og mere ensartet resultat. Vi fører maskiner ...

Rengøringsmaskiner

Professionel rengøring af større arealer i for eksempel virksomheder og forretninger kræver de rette maskiner. Med kraftige rengøringsmaskiner såsom gulvvaskere og tæpperensere kan du klare grundig rengøring af selv store gulvarealer på mindre tid samtidig med, at du opnår et bedre og mere ensartet resultat. Vi fører maskiner til rengøring fra førende leverandører som Fimap, Kärcher, Taski og Nilfisk. Du har også mulighed for at leje maskinerne her hos CleanXpert.

Rengøringsmaskiner og penge besparelse

Den største omkostning ved rengøring, er medarbejderomkostninger. Det vil sige at køb af en god gulvvaskemaskine hurtig er tjent ind, i forhold til den løn du ellers skulle betale hvis samme arbejde skulle udføres manuelt. Rengøringsmaskiner til at erstatte manuelle arbejdsgange er klart at foretrække, set ud fra en driftøkonomisk betragtning. 
Gulvvaskere og andre større rengøringsmaskiner var førhen forbeholdt store virksomheder, idag forholder det sig anderledes. Større rengøringsmaskiner, fra ca 40 cm arbejdsbredde og op, har man nemlig mulighed for at lease. Dette gør, at man hurtigt kan lave en udregning på, hvor meget man vil kunne spare, ved at erstatte manuel gulvvask med en professionel gulvvaskemaskine.

Rengøringsløsninger

Som maskinforhandler, har vi mulighed for at tilbyde mere end maskiner og udstyr. Vi går efter at sælge egentlige rengøringsløsninger, hvor vi tilbyder din virksomhed vejledning med at finde løsninger der passer dine rengøringsopgaver. Mulighederne og valg af maskiner er mange, og som almindelig kunde kan det derfor være svært at vurdere, hvilken løsning der vil være den optimale for din virksomhed. Hver enkelt type maskine, har sine fordele i forhold til en given opgave, alt efter om skal være el-, diesel-, benzin-eller gasdrevet. Vi vil derfor gerne tilbyde dig den nødvendige vejledning, til at du finder den helt rigtige maskine til opgaven. Kontakt os på 70222233 eller send en mail på webshop@cleanxpert.dk , så finde vi den optimale løsning for dig og din virksomhed.

Service & Reparation af rengøringsmaskiner

CleanXpert har en effektiv landsdækkende serviceorganisation. Er uheldet ude eller er det blot tid til et rutinemæssigt servicebesøg rykker vores veluddannede montører ud. Vi sælger serviceaftaler på vores maskiner, så du altid er sikker på at være godt kørende. Ved hvert servicebesøg bliver alle sliddele checket og skiftet i det omfang det er nødvendigt. Vi er altid på forkant så vi er sikre at din maskine kører godt til næste servicebesøg.

Mere

Underkategorier

 • Støvsugere

  Stort udvalg af støvsugere

  Hos CleanXpert finder du altid en professionel støvsuger og andet udstyr til rengøring. Vælg f.eks. en
  støvsuger med pose eller en poseløs støvsuger. Du kan også vælge en damprenser, der gør hygiejnisk rent
  uden brug af kemikalier. Vi har også rygstøvsugere der gør det nemt at støvsuge ellers ufremkommelige
  steder. Du finder altid den slags støvsuger, du skal bruge til en skarp pris hos CleanXpert. Vi har mange års
  erfaring inde for støvsugere og er altid parat med nye støvsugere og vejledning derom.

  Se alle de gode tilbud

  Ved CleanXpert kan du altid finde en billig støvsuger. Vi har masser af gode tilbud på støvsugere,. Der er
  mange forskellige støvsugere i vores sortiment. Der er bl.a. den klassiske med pose, en ledningsfri
  støvsuger, eller en poseløs støvsuger samt en støvsuger til tør- og vådrengøring. Hvis det er en specifik type
  støvsuger du leder efter, har vi den her på siden. Leder du efter en billig støvsuger med HEPA-filter, skal du
  kigge under Hovedfilter. Hvis du ikke har bestemt dig for en bestemt type endnu, kan du med fordel se
  listen over vores 10 mest populære støvsugere. Her er både støvsugere med og uden ledningn samt
  poseløse støvsugere. Det er også nemt at gøre en god handel på de mest populære modeller. Vi har nemlig
  ofte tilbud på flere af disse, og du kan spare mange penge. Hvis det er prisen, som er det vigtigste,

  Stort udvalg af støvsugere i kendte mærker

  Er det en god og effektiv støvsuger, du leder efter? Så er du kommet til det rette sted. Flere af vores
  støvsugere er kåret til bedst i test. Du kan nemt se alle TÆNK-testvindere. Mange af vores støvsugere er en
  del af en testvindende serie. I udvalget kan du også finde en støvsuger, der passer til dine behov. Fordelen
  ved en professionel støvsuger er bl.a., at teknologien garanterer en vedvarende sugeevne samt et renere
  miljø. Så skal du ikke være urolig for, at din støvsuger pludselig ikke kan suge længere, og du derfor skal
  investere i en ny. CleanXpert har det bedste sortiment hvad angår rengøringsartikler

  Vi har også en damprenser og vinduespudser

  Det kan dog være noget bøvl med stor støvsuger og her er en lille støvsuger til bilen og campingvognen
  perfekt. Med en praktisk og lille støvsuger kan du komme rundt alle steder. Det er ikke kun støvsugningen,
  vi har nemlig også finde en støvsuger til vådrengøring samt vindues- og damprens CleanXpert Danmarks
  største rengørings grossist. Med mange års erfaring.

  ClenXpert har det rengøringsudstyr du skal bruge

  Forsiden

 • Våd- & Tørsugere

  På denne side kan du købe forskellige former for våd- og tørsugere her hos CleanXpert. Det være sig blandt andet affugtere, dykpumper og maskiner, der kan opsuge både tørt og vådt. Disse maskiner er særligt anvendelige inden for industri, men tjener selvfølgeligt rigtigt mange formål og kan anvendes af alle, der måtte have brug for dem. Priserne på disse maskiner befinder sig på et meget favorabelt niveau. Den gode CleanXpert service får du som altid med ganske gratis.

  Forsiden

 • Skuremaskiner

  Hastigheden på en Single Disc maskine

   

  Det er vigtigt at vide hvilken hastighed, der passer til hvilken slags rengøring som du skal bruge maskinen til, da forskellige slags rengøring kræver forskellige hastigheder. Majoriteten af single discmaskinerne kører med en enkelt disc, der findes dog maskiner med flere hastighedsintervaller.

  Normal rengøring: 150-185 rpm

  Almindelig polering eller slibning: 300-750 rpm “high-speed”

  Specielle poleringsopgaver: 1200-1800 rpm “ultra-high-speed”

  Det er ikke kun maskinens hastighed, brugeren skal tage stilling til. Det er også børstetryk og bredde. Maskinens bredde og højde er vigtig at være opmærksom på, hvis maskinen skal bruges optimalt.

  Betjening af skuremaskiner

  Kärchers Single Disc maskiner er efter et par køreture lette at betjene. Maskinerne er “walk behind” maskiner og de er ledningsførte. Man starter og styre maskinen via betjeningsgrebet. Hvis maskinen udstyres med en vandtank, kan selv doseringen styres.

  Inden at du starter rengøringen skal enten en børste eller en rondelholder og en passende rondel sættes på maskinen. Du kan tilpasse børster og rondeller til arbejdsopgaven alt efter din ønskede behandling og gulvtype. Kärchers microfiber pads er især populære på grund af deres høje effektivitet på stenoverflader og overflader af linoleum og vinyl. Hvis maskinen skal bruges til at rengøre med vand, så kan du bruge en vådsuger til at suge det beskidte vand op.

  Få hjælp til at finde den rette maskine

  Det kan være svært at finde den helt rette maskine og tilbehør, så ring til os på 70 22 22 33 eller kom ind forbi CleanXpert på Blegdamsvej 78A 

  2100 København Ø.

  Grove eller meget snavsede gulve kræver en effektiv rengøring, hvor der skures og virkeligt rengøres i dybden. Til dette formål forhandler vi nogle af markedets mest anerkendte skuremaskiner lige her hos CleanXpert. Vores maskiner til at skure gulve kommer blandt andet fra den populære producent Kärcher. Derudover forhandler vi også modeller fra Numatic. Skuremaskinerne har grove børster, der virkeligt kommer i dybden og fjerner selv genstridig snavs og pletter fra de fleste gulvoverflader, som kan tåle en lidt grovere behandling og rengøring.

 • Gulvvaskemaskiner Batteri WB

  Gulvvaskemaskiner 

  Forsiden  Gulvvaskemaskinerene

  Denne kategori huser vores sortiment af gulvvaskemaskiner batteri WB her hos CleanXpert. Gulvvaskemaskinerne fra WB, som du finder her på siden, er alle batteridrevne, hvilket gør dem super fleksible at anvende alle vegne. Du skal ikke tænke på forlængerledninger eller stikkontakter. Maskinerne fra WB herunder kører på batteri og har en lang levetid, så du kan vaske selv helt store gulvarealer uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt maskinen holder strøm eller ej. Da litium Batterier holder strøme meget længe og er hurtige at lade op så din gulvvasker og er sikker i drift.

  Rengøringsmaskiner, 

  GULVVASKEMASKINER BATTERI WB 

  Gulvvaskemaskiner.

  Skuremaskiner: Trænger gulvet til en grundig rengøring eller skal der skures i bund hver gang, der bliver gjort rent, så er skuremaskinerne fra f.eks. FIMAP, Nilfisk og I-team lige den løsning, du søger. Visse skuremaskiner kan endda også klare lettere poleringsopgaver.

  Vi har gulvvaskemaskiner helt fra de små walk-behind til store ride-on maskiner. Både FIMAP og Nilfisk har gode løsninger til forskellige opgaver. Små kompakte maskiner til opgaver på trange steder som toiletter, kontormiljøer og restauranter og store maskiner med stor tankkapacitet til store områder som haller, lagerfaciliteter og skoler. Derudover er langt de fleste af maskinerne batteridrevet, hvilket gør rengøringen nemmere om det er på et snævert område eller et større areal.

  CleanXpert kan også levere maskiner til specielle rengørings formål som f.eks. specialmaskiner som tæpperensere, tyggegummifjernere og små fejemaskiner til lige netop dine behov.Har du et specielt rengøringsproblem, så ring til os i dag og lad os sammen finde løsningen.

   

  FIMAP

  Fimap maskiner og støvsugere er karakteriseret ved deres fantastiske sugeevne og effektive filtrering. Allerede i forbindelse med produktdesign og udvikling har de forbrugeren og miljøet i tankerne, samtidig med at de sørger for at skabe et praktisk, kompakt og let design. Et af de praktiske elementer ved vores udvalg af Fimap-maskinerne er, at de er batteridrevet.

  FIMAP bestræber sig på at formindske deres ressourceforbrug, samtidig med at ergonomien er i højsædet. Miljøvenlige materialer i høj kvalitet er uundværlige i produktionsprocessen. FIMAP tilbyder kunden maskiner i høj kvalitet, der ikke alene kræver beskeden vedligeholdelse, men som også er robuste og anvendelige. Navnlig reduktion af støv- og støjudledning såvel som deres utallige ergonomiske produktdetaljer spiller en vigtig rolle, når det drejer sig om at gøre rengøring mere behagelig for brugeren og dens omgivelser. FIMAP leverer også våd- og tørstøvsugere, vandstøvsugere, skure- og gulvvaskemaskiner i høj kvalitet.

  Video

 • Gulvvaskemaskiner Batteri Rider

   Gulvvaskemaskiner Batteri Rider

  Forsiden

  Her hos CleanXpert har vi et af nettets absolut største udvalg af forskellige former for rengøringsmaskiner. På siden herunder kan vi præsentere dig for vores imponerende store sortiment af gulvvaskemaskiner batteri Rider, som nemt klarer selv grov gulvvask på store arealer. Ved professionel rengøring er det næsten umuligt at klare sig uden en gulvvaskemaskine, og her er de batteridrevne modeller fra Rider et oplagt valg for dig, der gerne vil have god kvalitet til solide priser.

 • Gulvvaskemaskiner Ledning

  Selvom flere og flere gulvvaskemaskiner er batteridrevne, forhandler vi også gulvvaskemaskiner ledning her hos CleanXpert. Vi oplever, at nogle af vores kunder foretrækker disse modeller, og denne præference vil vi naturligvis gerne kunne imødekomme med vores store sortiment af rengøringsmaskiner til salg og leje her på webshoppen. Vi henvender os primært til professionelle rengøringsfirmaer, hvorfor vores maskiner er af solid og professionel kvalitet. Se nærmere på de forskellige modeller herunder.

 • Tæpperenser

  Tæpperenser

  Pletter på tæpper, møbler, sæder og andre tekstiler er desværre ikke til at undgå, men hvis du har den rigtige tæpperenser er du godt klædt på i kampen mod pletterne. Når du er på udkig efter en ny tæpperenser, er der flere ting, du skal tage stilling til. En af de første er hvilket behov du har. Der findes flere forskellige modeller, når det gælder tæpperensere. De store selvkørende er til dig, der skal rengøre større tæppebelagte arealer professionelt, den håndbetjente er til dig, der ønsker en maskine der både kan rengøre mindre tæppearealer samt møbler og bilsæder. Her hos CleanXpert har vi et bredt udvalg, og du kan med garanti finde lige præcis den model, der løser dine opgaver. Hvad enten dit behov er en selvkørende maskine til virksomheden eller en mindre håndbetjente til værkstedet eller hjemmet. Husk, at når du handler tæpperensere hos os, så leverer vi billigt, og vi har altid de mest konkurrencedygtige priser på vores varer. Det betyder, at du altid er sikker på at gøre en god handel hos os!

  Valg af tæpperenser

  Med en tæpperenser bliver det nemt og ligetil at rengøre dine gulvtæpper, polstrede møbler, bilsæder, dine gulve og madrasser. Når det er tæpperne, der trænger til en ordentlig omgang, anvendes der et rengøringsmiddel, der hurtigt opløser snavset, som herefter kan suges op med det nu opløste snavs. Fjernes vandtanken på din home-and-garden tæpperenser (de gule modeller), kan denne også bruges som en almindelig støvsuger eller vådstøvsuger til f.eks. rengøring af gulve, tæpper, bilsæder mm.

  Kapacitet

  En tæpperenser vil typisk være i stand til at rense fra 8-12 m3 pr. time og opefter. Der skelnes mellem om du bruger et håndmundstykke eller gulvmundstykke. Håndmundstykket er mindre og derfor er der ikke så stor kapacitet pr. kvadratmeter. Hvis du kun skal bruge maskinen derhjemmer, så er en tæpperenser med kapacitet på 8-18 m3 pr. time normalt nok. Hvis du skal rengøre større arealer med tæpper, så skal du satse på min. 25 m3 pr. time og du skal vælge om din maskine skal benytte Spray-Ex eller I-Capsol teknologi.

  Spray-Ex og I-Capsol

  Langt de fleste opgaver med rengøring af tæpper, møbler og bilsæder kan du skal løse med Spray-Ex maskinerne, som sprayer rensevæske ud og suger op i én arbejdsgang. Spray-Ex metoden efterlader tæppet eller stoffet let fugtet, hvorefter det skal tørre 12-24 timer alt efter rengøringsmiddel, ventilation i rummet og rumtemperatur. Du kan kombinere din Spary-Ex tæpperenser med blæser som forkorter tørretiden betydeligt. Skal du rengøre store tæppearealer, og vil du ikke efterlade fugt på tæppet, så er det I-Capsoltæpperenserne, som du skal se nærmere på. Med I-Capsol tæpperenseren indarbejder du rensemidlet i tæppet, hvorefter du kan efterlade det, indtil du støvsuger næste gang. I-Capsol tæpperenseren indkapsler snavs og skidt i krystaller, så det kan støvsuges op helt almindeligt. Denne metode egner sig især til steder med meget trafik, hvor man ikke kan efterlade tæppet fugtigt som fx. gangarealer på hoteller, hotelværelser, restauranter, butikker mm.

  Professionel udstyr

  Andre ting der vil være godt at tænke på, er om du skal vælge en tæpperenser til professionelt brug eller en almindelig “Home & Garden”. Hvis du bruger tæpperenseren i forbindelse med dit arbejde, så skal du selvfølgelig vælge en grå model fra Kärcher - den grå farve betyder altid, at det er en professionel tæpperenser. Skal du udelukkende bruge tæpperenseren i hjemmet, er det de gule “Home & Garden”-modeller, som du skal koncentrere dig om, medmindre du bare vil have den bedste, vi kan tilbyde, så er de grå modeller lige noget for dig.Her på siden kan du se en oversigt over alle de tæpperensere, som vi har i sortimentet lige nu. Har du specielle ønsker, kan du bruge filtrene i venstre side, men ellers er det bare at kigge sig omkring, og lade sig inspirere. Kig også gerne på nogle af dem

  Genstridige pletter på tæpper og andre tekstiloverflader kan være et stort problem. Med en effektiv tæpperenser er det heldigvis nemt at behandle de bløde overflader og fjerne selv gamle pletter og snavs, der er trykket dybt ned i tæppets fibre. Tæpperenserne i sortimentet herunder kommer blandt andet fra mærket Kärcher, der er en af vores førende producenter af rengøringsmaskiner her hos CleanXpert. Vælg mellem forskellige modeller, der passer til lige netop dit behov, når du skal rense tæpper.

 • Gulvbehandlingsmaskiner

   Gulvbehandlingsmaskiner

  I kategorien her på siden finder du forskellige typer gulvbehandlingsmaskiner fra blandt andre Kärcher og Nilfisk, der er kendt for at være blandt de absolut bedste producenter på markedet. Nogle gulve kræver særlig pleje og vedligeholdelse for, at de holder sig pæne, rene og blanke, og her kan vores maskiner til forskellige former for gulvbehandling være den perfekte løsning. Læs nærmere om de enkelte maskiner på de separate produktsider nedenfor.

 • Fejemaskiner Manuel

  Fejemaskiner manuel er et oplagt valg til dig, der skal feje mellemstore arealer og har brug for nemt og fleksibelt at kunne manøvrere rundt med maskinen. Maskinerne i sortimentet herunder er lidt mindre end de fejemaskiner, du finder i vores andre kategorier her på webshoppen. Det betyder dog ikke, at disse fejemaskiner ikke har masser af power og kan klare selv grov fejning og rengøring. Du finder maskiner fra anerkendte producenter i sortimentet herunder.

 • Fejemaskiner Batteri

  Vores udvalg af fejemaskiner batteri her hos CleanXpert er imponerende stort. Vi forhandler i det hele taget et rigtigt godt sortiment af alle typer rengøringsmaskiner, der kan være et rigtigt godt supplement til rengøring af især store arealer og rum. 

  Fejemaskinerne herunder er nemme at anvende, idet du ikke skal tænke på at holde styr på ledninger og stikkontakter. Batteriet sørger for, at maskinen kan køre hvor som helst, når som helst.

 • Højtryksrenser 220V

  Skal du eller dit rengøringsfirma bruge en højtryksrenser 220V, er du kommet til det helt rette sted. På denne side finder du et velassorteret udvalg af højtryksrensere fra forskellige producenter såsom Kärcher, der er kendt for deres gedigne kvalitet og gennemarbejdede, funktionelle design. Har du spørgsmål til produkterne i denne kategori, skal du ikke tøve med at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 22 22 33. Vi sidder klar til at besvare alle henvendelser på både telefon og mail.

 • Højtryksrenser 380V

 • Damprensere

 • Vinterbekæmpelsesmaskiner

 • Udendørs maskiner

  Vi forhandler et stort udvalg af udendørs maskiner her hos CleanXpert. Du kan vælge mellem flere forskellige typer fra de mange gode producenter, vi samarbejder med her på webshoppen. Vi bestræber os altid efter at kunne tilbyde vores kunder et stort og professionelt udvalg af maskiner til rengøring og vedligeholdelse, hvor kvaliteten aldrig mangler. Det gør sig bestemt også gældende for de professionelle maskiner til udendørs brug, som du finder i sortimentet herunder.

 • Udlejningsmaskiner

  Ind imellem kan der være brug for at klare rengøringsopgaver, der ikke normalvist er behov for i den mere gængse rengøringsrutine. Derfor er det her hos CleanXpert muligt at leje maskiner til rengøring for at klare disse opgaver. Det kunne for eksempel være en tæpperenser eller en gulvpudser. Vores mange udlejningsmaskiner kommer fra kendte producenter og kan lejes under ordnede forhold til super fine priser. Ring til os på tlf. 70 22 22 33 og hør nærmere om mulighederne for at leje rengøringsmaskiner her hos os

 • Brugte Rengøringsmaskiner

  Brugte rengørings maskiner

  På denne side kan du købe brugte rengøringsmaskiner til yderst favorable priser. Selvom maskinerne er brugte, fejler de intet og vil kunne tjene dig godt i dit rengøringsarbejde i mange år fremover. Maskinerne i brugt stand herunder kommer alle fra kendte producenter, hvilket er en del af din garanti for, at du får noget ordentligt for dine penge - også når du køber brugte maskiner her hos CleanXpert.

  Forsiden

 • Hedvandsrenser

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4