Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Maskiner Der er 4 varer

Underkategorier

 • Støvsugere

  Stort udvalg af støvsugere

  Hos CleanXpert finder du altid en professionel støvsuger og andet udstyr til rengøring. Vælg f.eks. en
  støvsuger med posering eller en poseløs støvsuger. Du kan også vælge en fugtighedsrenser, der gør hygiejnisk leje
  uden brug af kemikalier. Vi har også  rygstøvsugere der gør det nemt på støvsuge ellers ufremkommelige
  steder. Du finder altid den slag støvsuger, du skal bruge til en skarp pris hos CleanXpert. Vi har mange års
  erfaring inde for støvsugere og er altid parat med nye støvsugere og vejledning derom.

  Se alle de gode tilbud

  Ved CleanXpert kan du altid finde og billig støvsuger. Vi har masser af gode tilbud på støvsugere,. Der er
  mange forskellige støvsugere i vores sortiment. Der er bl.a. den klassiske med  pose, en ledningsfri
  støvsuger, eller en poseløs støvsuger samt en støvsuger til tør- og vådrengøring. Hvis det er en specifik type
  støvsuger du leder efter, har vi den hende på siden. Leder du efter og billig støvsuger med HEPA-filter, skal du
  kigge under Hovedfilter. Hvis du ikke har noget specifikt for en bestemt type, kan du med fordel se
  lytte over vores 10 mest populære støvsugere. Hendes er både støvsugere med og uden ledningn samt
  poseløse støvsugere. Det er også nemt at gøre en god handel i de mest populære modeller. Vi har til
  ofte tilbud på flere af disse, og du kan spare mange penge. Hvis det er prisen, som er det vigtigste,

  Stort udvalg af støvsugere i kendte mærker

  Er det en gud og effektiv støvsuger, du leder efter? Så er du kommet til det rette sted. Flere af vores
  støvsugere er kåret til seng i testen. Du kan nemt se alle TÆNK-testvindere. Mange af vores støvsugere er en
  del af en testvindende serie. Jeg udvalget kan også finde en støvsuger, der passer til dine behov. Fordelen
  ved og professionel støvsuger er bl.a. ved teknologien givere og vedvarende sugeevne samt et renere
  miljø. Så skal du ikke være urolig for, når din støvsuger pludselig ikke kan suge længere, og du hvorfor skal
  investere i en ny. CleanXpert har det bedste sortiment hvad angår rengøringsartikler

  Vi har også en damprenser og vinduespudser

  Det kan hunden være noget bøvl med stor støvsuger og hende er en lille støvsuger til bilen og campingvognen
  perfekt. Med en praktisk og lille støvsuger kan du komme rundt i alle steder. Det er ikke kun støvsugning,
  vi har også det muligt at finde en støvsuger til vejledning samt vindues- og fugtigheds CleanXpert Danmarks
  største rengørings grossist. Med mange års erfaring.

  ClenXpert har det rengøringsudstyr du skal bruge

  forsiden

 • Våd- & Tørsugere

  Vådstøvsuger

  På denne side kan du købe forskellige tidligere for at rådgive hende hos CleanXpert. Det være sig blandet andet affugtere, dykpumper og maskiner, der kan opsuge både tørt og vådt. Disse maskiner er særligt anvendelige inden for industrien, men tjener selvfølgelige rigtige mange programmer og kan bruges af alle, der må have brug for dem. Priserne på disse maskiner befinder sig på et meget favorabelt niveau. Den gode CleanXpert-service får du som altid med ganske gratis.Ved CleanXpert har vi et bredt dækkende udvalg af vådstøvsugere i forskellige mærker. Vi har et sortiment af vådstøvsugere, Der skulle dække de fleste behov. vi har vådstøvsugere i mange størrelser og prisklasser.Vi forhandler vådstøvsugere fra kendte mærker som , Dewalt, Makita, Nilfisk, og FIMAP

  Hvad er en vådstøvsuger?

  En vådstøvsuger bruges til at suge fugtig snavs og støv op, Mange vådstøvsugerer kan også suge vand op.Hos Cleanxpert finder du mange støvsugere, der kan kombinere våd og tørstøvsugning. de kan bruges til både til vand og fugtigt snavs og tørt støv. En vådstøvsuger er en posefri støvsuger, så støv og vand suges op i en beholder,Mange bruger vådstøvsuger efter uheld eksempel efter et sprængte vandrør eller oversvømmelser. Her er en vådstøvsuger mega effektiv. Men du kan sagtens bruge en vådstøvsuger i hverdagen, uden der er oprydning efter skader. kan f.eks. være rengøring af gulve i fabrikshal eller værksted.

  CleanXpert anbefaler, at du bruger vådstøvsuger efter producentens anvisninger.

  Forsiden
 • Skuremaskiner

  Hastigheden på en Single Disc-maskine

   Det er vigtigt ved vide, hvad der er hastet, der passerer til, hvad der skal rengøres, som du skal bruge maskinen til, da forskellige slag rengøring kræver forskellige hastigheder. Majoriteten af ​​single diskmaskinerne kører med en enkelt disk, der findes hundemaskiner med flere hastighedsintervaller.

  Normal rengøring: 150-185 o / min

  Almindelig polering eller slibning: 300-750 o / min "high-speed"

  Specielle poleringsopgaver: 1200-1800 o / min "ultrahøj hastighed"

  Det er ikke kun maskiner, der er skyndet, brugeren skal tage stilling til. Det er også børstetryk og bredde. Maskinens bredde og højere er vigtig ved at være opmærksom på, hvis maskinen skal bruges optimalt.

  Betjening af skuremaskiner

  Kärchers Single Disc maskiner er efter et par køretøjslette på betjene. Maskinerne er “gå bag” maskiner og ledereførte. Man starter og styre maskine via betjeningsgrebet. Hvis maskinen er udstyret med vandtank, kan du selv dosere styres. Indtast ved start af rengøringer skal enten være børs eller rundeholder eller passende rundtel sættet på maskinen. Du kan tilpasse børs og rundteller til arbejdsopgaven alt efter din ønskede behandling og gulvtype. K ärchers mikrofiberpuder er de mest populære på grund af deres høje effektivitet på stenoverflader og overflader af linoleum og vinyl. Hvis maskinen skal bruges til at rengøre med vand, så kan du bruge en vådsuger til at sige det beskedte vand på.

  Få hjælp til at finde den rette maskine

  Det kan være meget godt ved at finde det helt rigtige maskine og tilbehør, så ring til os på 70 22 22 33 eller kom ind forbi CleanXpert på Blegdamsvej 78A 

  2100 København Ø.

  Grove eller meget snavsede gulve kræver og effektiv rengøring, hvor skures og virkeligt rengøres i dybden. Til dette brugte håndværker vi nogle af de mest markante anerkendte skuremaskiner lige hendes hos CleanXpert. Vores maskiner til skure golf kommer blandt andet fra det populære producent Kärcher. Derudover forhandler vi også modeller fra Numatic. Skuremaskinerne har grove børster, der arbejder som det kommer i dybden og fjerner selv genstridig snavs og pletter fra de fleste gulvoverflader, som kan tåle og lidt grovere behandling og rengøring.

  forsiden

 • Gulvvaskemaskiner Batteri WB

  Gulvvaskemaskiner 

  Forsiden   Gulvvaskemaskinerene

  Denne kategori huser vores sortiment af gulvvaskemaskiner batteri WB hendes hos CleanXpert. Gulvvaskemaskinerne fra WB, som du finder hende på siden, er alle batteridrevne, gør noget super fleksibelt ved alle vegne. Du skal ikke tænke på forlængerledninger eller stikkontakter. Maskinerne fra WB nedenfor kører på batteri og har en lang levetid, så du kan vaske selv helt butik gulvarealer uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt holder indehaveren strøm eller ej. Da litium batteri holder strøme meget længe og er hurtige ved lade på så din gulvvasker og er sikker i drift.

  Rengøringsmaskiner, 

  GULVVASKEMASKINER BATTERI WB 

  Gulvvaskemaskiner.

  Skuremaskiner: Trænger gulvet til en grundig rengøring eller skalering af skure i bund hver bande, der bliver gjort leje, så der er skuremaskinerne fra f.eks. FIMAP, Nilfisk og jeg-team lige den løsning, du søger. Visse skuremaskiner kan endda også klare lettere poleringsopgaver.

  Vi har gulvvaskemaskiner helt fra de små gå-bag til butikens ride-on maskiner. Både FIMAP og Nilfisk har gode løsninger til forskellige opgaver. Små kompakte maskiner til opgaver i de trange steder som toiletter, kontormiljøer og restauranter og butiksmaskiner med opbevaring af tankkapacitet til butikken steder som højere, lagerfaciliteter og skoler. Derudover er langt de fleste af maskinerne batteriregistreret, gør ikke noget, der renser nemmere, om det er på et snævert område eller et større område.

  CleanXpert kan også give maskiner til specifikke rengøringsprogrammer som f.eks. specialmaskiner som tæpperensere, tyggegummifjernere og små fejemaskiner til lige netop dine behov. Har du et specifikt rengøringsproblem, så ring til os i dag og lad os sammen finde løsningen.

   

  FIMAP

  Fimap maskiner og støvsugere er karakteriseret ved deres fantastiske sugeevne og effektiv filtrering. Allerede i forbindelse med produktdesign og udvikling har forbudt miljø og miljø i tankerne, samtidig med at sørger for at skabe et praktisk, kompakt og lad design. Et af de praktiske elementer ved vores udvalg af Fimap-maskinerne er, ved de er batteridrevet.

  FIMAP bestræber sig på formindske deres ressourceforbrug, samtidig med at ergonomien er i højsædet. Miljøvenlige materialer i høj kvalitet, uundværlige i produktionsprocesser. FIMAP tilbyder kundemaskiner i høj kvalitet, der ikke kun kræver besked vedligeholdelse, mænd, som også er robuste og anvendelige. Navnlig reduktion af støv- og støjudvikling såvel som deres allerbedste ergonomiske produktdetaljer spiller og vigtig rolle, når det drejer sig om at gøre rengøring rent opført for brugerne og dens omgivelser. FIMAP-greb også våd- og tørstøvsugere, vandstøvsugere, skure- og gulvvaskemaskiner i høj kvalitet.

  video

 • Gulvvaskemaskiner Batteri Rider

   Gulvvaskemaskiner Batteri Rider

  forsiden

  Hos CleanXpert har vi et af nettets absolut største udvalg af forskellige tidligere til rengøringsmaskiner. På siden nedenfor kan vi præsentere dig efter vores imponerende butiks sortiment af gulvvaskemaskiner batteri Rider, som nemt klarer selv grov gulvvask på butik områdeler. Ved professionel rengøring er det næste umuligt at klare sig uden en gulvvaskemaskine, og hendes er de batteridrevne modeller fra Rider og valgt valg til at grave, der gerne vil have god kvalitet til solide priser.

 • Gulvvaskemaskiner Ledning

  Selvom flere og flere gulvvaskemaskiner er batteridrevne, forhandler vi også gulvvaskemaskiner ledning her hos CleanXpert. Vi oplever, at nogle af vores kunder foretrækker disse modeller, og denne præference vil vi naturligvis gerne kunne imødekomme med vores store sortiment af rengøringsmaskiner til salg og leje her på webshoppen. Vi henvender os primært til professionelle rengøringsfirmaer, hvorfor vores maskiner er af solid og professionel kvalitet. Se nærmere på de forskellige modeller herunder.

 • Tæpperenser

  Tæpperenser

  Pletter på tæpper, møbler, sæder og andre tekstiler er desværre ikke til at undgå, men hvis du har den rigtige tæpperenser er du godt klædt i kampen mod pletterne. Når du er på udkig efter en ny tæpperenser, er der flere ting, du skal tage stilling til. En af de første er nr. Du har. Der findes flere forskellige modeller, når det gælder tæpperensere. De gemmer selv udøvende er til dig, der skal rengøre større større tæppebelagte arealer profession, den håndbetjente er til dig, der vilde en maskine der begge kan rengøre mindre tæppearealer samt møbler og bilsæder. Hendes hos CleanXpert har vi og udvidet valg, og du kan med garanti se lige præcis den model, der løser dine opgaver. Hvad enten skal dette være en selvudøvende maskine til virksomheder eller mindre håndbetjente til værkstedet eller hjemmet. Husk, ved en gang du handler tæpperensere hos os, så leverer vi billigt, og vi har altid de mest konkurrencedygtige priser på vores varer. Det betyder, at du altid er sikker på at gøre en god handel hos os!

  Valg af tæpperenser

  Med en tæpperenser bliver det nemt og ligetil ved rengøre dine gulvtæpper, polstrede møbler, bilsæder, spise gulve og madrasser. Når det er tæpperne, der trænger til en ordentlig omgang, bruger der et rengøringsmiddel, der hurtigt opløser snavset, som herefter suges op med det nu opløste snavs. Fjernes vandtanken på din hjem-og-have-tæpperenser (de gule modeller), kan også disse bruges som en almindelig støvsuger eller vådstøvsuger til f.eks. rengøring af gulve, tæpper, bilsæder mm.

  Kapacitet

  En tæpperenser vil typisk være jeg står til ved forsinkelse fra 8-12 m3 pr. tid og opefter. Der skelnes mellem om du bruger og håndmundstykke eller gulvmundstykke. Håndmundstykket er mindre og derfor er der ikke så stor kapacitet pr. kvadratmeter. Hvis du kun skal bruge maskinen derhjemmer, så er en tæpperenser med kapacitet på 8-18 m3 pr. tid normalt nok. Hvis du skal rengøre større område med tæpper, så skal du satse på min. 25 m3 pr. tid og du skal vælge din maskine skal benytte Spray-Ex eller I-Capsol teknologi.

  Spray-Ex og I-Capsol

  Langt de fleste opgaver med rengøring af tæpper, møbler og bilsæder kan du løse med Spray-Ex-maskiner, som sprøjter rensevæske ud og suger på et arbejdsgang. Spray-Ex metoden efterlader tæppet eller stoffet let fugtet, hvorefter det skal tørre 12-24 timer alt efter rengøringsmiddel, ventilation i rummet og rumtemperatur. Du kan kombinere din Spary-Ex tæpperenser med blæser som forkorter tørretiden betydeligt. Skal du rengøre butik tæppearealer, og vil du ikke have efterladet fugt på tæppet, så er det I-Capsoltæpperenserne, som du skal se nye på. Med I-Capsol tæpperenseren indarbejder du rensemidlet i tæppet, hvorefter du kan efterlade det, indtil du støvsuger næste bande. I-Capsol tæpperenseren indkapsler snavs og skidt i krystaller, så det kan støvsuges på helt almindeligt. Denne metode egner sig til at besøge steder med meget trafik, hvor man ikke kan efterlade tæppet fugtigt som fx. gangarealer på hoteller, hotelværelser, restauranter, butikker mm.

  Professionel udstyr

  Andre ting der vil være godt på tænke på, er om du skal vælge en tæpperenser til professionel brug eller en almindelig "Hjem & Have". bruger tæpperenseren i forbindelse med dette arbejde, så skal du selv vælge en grå model fra Kärcher - den store farve betyder altid, til det er en professionel tæpperenser. Skal du udelukkende bruge tæpperenseren i hjemmet, er det de gule "Home & Garden" -modeller, som du skal koncentrere dig om, medmindre du bare vil have det bedste, vi kan tilbyde, så er de store modeller lige noget for dig.Her på siden kan du se en oversigt over alle de tæpperensere, som vi har i sortimentet lige nu. Har du specifikke Vil, kan du bruge filtrene i venstre side, mænd ellers er det bare ved kigge sig omkring og lade sig inspirere. Kig også gerne på nogle af dem

  Genstridige pletter på tæpper og andre tekstoverflader kan være et stort problem. Med en effektiv tæpperenser er det heldigvis nemt ved behandling af de bløde overflader og fjerne selv gamle pletter og snavs, der er trykket dybt ned i tæppets fiber. Tæpperenserne i sortimentet nedenfor kommer blandet andet fra mærket Kärcher, der er en af ​​vores førende producenter af rengøringsmaskiner hendes hos CleanXpert. Vælg mellem forskellige modeller, der passer til lige netop dit behov, når du skal rense tæpper.

  Forsiden

 • Gulvbehandlingsmaskiner

   Gulvbehandlingsmaskiner

   på siden finder du forskellige typer gulvbehandlingsmaskiner fra blandet andre Kärcher og Nilfisk, der er kendt for at være blandet med det absolut bedste produkt i de små. Nogle gulve kræver særlig pleje og vedligeholdelse for, på uafhængig signaler, rene og blanke, og kan vores maskiner til forskellige tidligere til gulvbehandling være den perfekte løsning. Læs nære om de enkelte maskiner i det separate produkt nedenfor.

  Hos CleanXpert 

  har vi alle de gulvbehandlingsmaskiner, som din virksomhed skal bruge eksemplet Nilfisk gulvmaske, der er meget robust gulvvaskemaskine der holder til det meste. Derudover kan nævnes Det italienske mærke FIMAP der er en fantastisk gulvbehandlingsmaske der har den højeste teknologi inden for gulvbehandlingsmaskiner og det vil sige lige fra en grov skure maskine til en gulvvaskemaskine til det fine arbejde. CleanXpert leveres over hellelandet og er altid klar med det sidste nye på markeret. Vi bestræber os på at være Danmarks førende inden for gulvbehandlingsmaskiner og andet rengøringsudstyr.

  forsiden

 • Fejemaskiner Manuel

  Fejemaskiner manuel er et oplagt valg til dig, der skal feje mellemstore arealer og har brug for nemt og fleksibelt at kunne manøvrere rundt med maskinen. Maskinerne i sortimentet herunder er lidt mindre end de fejemaskiner, du finder i vores andre kategorier her på webshoppen. Det betyder dog ikke, at disse fejemaskiner ikke har masser af power og kan klare selv grov fejning og rengøring. Du finder maskiner fra anerkendte producenter i sortimentet herunder.

 • Fejemaskiner Batteri

  Vores udvalg af fejemaskiner batteri her hos CleanXpert er imponerende stort. Vi forhandler i det hele taget et rigtigt godt sortiment af alle typer rengøringsmaskiner, der kan være et rigtigt godt supplement til rengøring af især store arealer og rum. 

  Fejemaskinerne herunder er nemme at anvende, idet du ikke skal tænke på at holde styr på ledninger og stikkontakter. Batteriet sørger for, at maskinen kan køre hvor som helst, når som helst.

 • Højtryksrenser 220V

  Skal du eller dit rengøringsfirma bruge en højtryksrenser 220V, er du kommet til det helt rette sted. På denne side finder du et velassorteret udvalg af højtryksrensere fra forskellige producenter såsom Kärcher, der er kendt for deres gedigne kvalitet og gennemarbejdede, funktionelle design. Har du spørgsmål til produkterne i denne kategori, skal du ikke tøve med at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 22 22 33. Vi sidder klar til at besvare alle henvendelser på både telefon og mail.

 • Højtryksrenser 380V

 • Damprensere

  Damprenser

  Med en damprenser gør man det muligt at gøre rent i dybden. Det kan for eksempel være på tapetet, eller gulvtæppet men kan også bruges på mange andre overflader. Den kan fjerner op til 99,99 % af alle bakterier, og kan for også fjerne skimmelsvamp.ved den rette behandling. Se mere info omkring Damprenser i vores store udvalg af damprensere vi har det udstyr din virksomhed skal bruge. En damprenser er en Effektiv løsning til rengørings opgaver hvor skide og snavs sider godt fast - Den rense langt mere i dybden end en støvsuger kan gøre og Samtidig er den miljøvenlig man bruge fx ikke nogen for for kemikalier. damprenseren kan bruges på en lang række overflader. Det kan måske være til tapetet, til at fjerne skimmelsvamp eller i brusekabinen eller til rengøring af tæpper.

  damprenser hos CleanXpert

  Det store udvalg af damprensere og tilbehør som vi har hos CleanXpert. kan du hurtigt finde den rigtige Damprenser til dine behov. Og der er mange muligheder. Skal du købe en damprenser, skal du først overveje, hvilken størrelse du har brug for. Det afhænger selvfølgelig af, hvor du vil bruge din damprenser henne .Samtidig er der den fordel ved en større damprenser, at den har flere Dampmuligheder og støre vandtank så man kan arbejde i længere tide med Damprenseren uden at skulle eksempel hælde vand på. En lille Damprenser kan selvfølgelig være nødvendig når du skal ind og genser hvor der ikke er meget plads.

  Forsiden

 • Vinterbekæmpelsesmaskiner

 • Udendørs maskiner

  Udendørsmaskiner

  Vi forhandler og stort udvalg af udendørs maskiner hendes hos CleanXpert. Du kan vælge mellem flere forskellige typer fra de mange gode producenter, vi samarbejder med hende på webshoppen. Vi bestræber os altid efter at kunne tilbyde vores kunder og butik og professionelle udvalg af maskiner til rengøring og vedligeholdelse, hvor kvaliteten aldrig mangler. Det gør dig også tilladt for de professionelle maskiner til udendørs brug, som du finder i sortimentet nedenfor. 

  CleanXpert og Fejemaskiner

  har jeg mange år blandet de bedste leverandører af maskiner til udendørs og udendørs rengøring så som fejemaskiner og skurmaskiner. Vi leverer de bedste Rengøringsmaskiner til rengøring både uafhængigt og ude. Vores udendørsmaskiner indeholder fejemaskiner, støvsugere, som Nilfisk og FIMAP som der er nogle af de bedste på markeret. Vi har stor erfaring inden for rengøringsbranchen som eksempel til hvad der er de bedste produkter. Maskinerne skal passe til den enkeltes behov. Og vi dække alt fra plejehjem, skoler Til butik industri steder som frabrikshalder og anden grov industri.

  kavalitet

  Vi lægger altid vægt på vores produkter er de helt rigtige i forhold til din virksomheds behov samt, hvor der altid bliver givet og fornuftig vejledning til din virksomhed, når du køber og udendørsmaskine hos CleanXpert. Om det er nye eller brugt. Udendørsmaskiner du har behov for. CleanXpert har den bedste service og vi leverer hele landet over hele landet, og sørg for at godkende, at den udendørsmaskine, du får leveret, er 100% i orden og klar til brug i kvalitet og sikkerhed, som vores høje standarder.

  forsiden

 • Udlejningsmaskiner

  Udlejningsmaskiner

  CleanXpert har hvad din virksomhed skal bruge.

  Hos cleanXpert har vi de udlejningsmaskiner din virksomhed skal bruge hvad enten det er støv suger, gulvsliber eller stor Gulvvaskemaskiner. Vi levere over hele landet og er altid klar med service og hjælp. Så skal du bruge eksempel en skuremaskine til engangs rengøring er at leje en maskine det helt rigtige valg.

  Udlejningsmaskiner og opgaver

  Ind imellem kan der være brug for at klare rengøringsopgaver, der ikke normalvist behov for i den blotte gængse rengøringsrutine. Derfor er det hendes hos CleanXpert kan bruges til at rengøre maskiner til at klare disse opgaver. Det kunne f.eks. Være en tæpperenser eller en gulvpudser. Vores mange udlejningsmaskiner kommer fra kendte producenter og kan lejes under ordnede forhold til super fine priser. Ring til os på tlf. 70 22 22 33 og hør nye om mulighederne for at leje rengøringsmaskiner her hos os.

  Forsiden

 • Brugte Rengøringsmaskiner

  Brugte rengørings maskiner

  På denne side kan du købe brugte rengøringsmaskiner til yderst favorable priser. Selvom maskinerne er brugte, fejler de intet og vil kunne tjene dig godt i dit rengøringsarbejde i mange år fremover. Maskinerne i brugt stand herunder kommer alle fra kendte producenter, hvilket er en del af din garanti for, at du får noget ordentligt for dine penge - også når du køber brugte maskiner her hos CleanXpert.

  Forsiden

 • Hedvandsrenser

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4
Maskiner

Rengøringsmaskiner

Professionel rengøring af større arealer i for eksempel virksomheder og forretninger kræver de rette maskiner. Med kraftige rengøringsmaskiner såsom gulvvaskere og tæpperensere kan du klare grundig rengøring af selv store gulvarealer på mindre tid samtidig med, at du opnår et bedre og mere ensartet resultat. Vi fører maskiner til rengøring fra førende leverandører som Fimap, Kärcher, Taski og Nilfisk. Du har også mulighed for at leje maskinerne her hos CleanXpert.

Rengøringsmaskiner og penge besparelse

Den største omkostning ved rengøring, er medarbejderomkostninger. Det vil sige at køb af en god gulvvaskemaskine hurtig er tjent ind, i forhold til den løn du ellers skulle betale hvis samme arbejde skulle udføres manuelt. Rengøringsmaskiner til at erstatte manuelle arbejdsgange er klart at foretrække, set ud fra en driftøkonomisk betragtning. 
Gulvvaskere og andre større rengøringsmaskiner var førhen forbeholdt store virksomheder, idag forholder det sig anderledes. Større rengøringsmaskiner, fra ca 40 cm arbejdsbredde og op, har man nemlig mulighed for at lease. Dette gør, at man hurtigt kan lave en udregning på, hvor meget man vil kunne spare, ved at erstatte manuel gulvvask med en professionel gulvvaskemaskine.

Rengøringsløsninger

Som maskinforhandler, har vi mulighed for at tilbyde mere end maskiner og udstyr. Vi går efter at sælge egentlige rengøringsløsninger, hvor vi tilbyder din virksomhed vejledning med at finde løsninger der passer dine rengøringsopgaver. Mulighederne og valg af maskiner er mange, og som almindelig kunde kan det derfor være svært at vurdere, hvilken løsning der vil være den optimale for din virksomhed. Hver enkelt type maskine, har sine fordele i forhold til en given opgave, alt efter om skal være el-, diesel-, benzin-eller gasdrevet. Vi vil derfor gerne tilbyde dig den nødvendige vejledning, til at du finder den helt rigtige maskine til opgaven. Kontakt os på 70222233 eller send en mail på webshop@cleanxpert.dk , så finde vi den optimale løsning for dig og din virksomhed.

Service & Reparation af rengøringsmaskiner

CleanXpert har en effektiv landsdækkende serviceorganisation. Er uheldet ude eller er det blot tid til et rutinemæssigt servicebesøg rykker vores veluddannede montører ud. Vi sælger serviceaftaler på vores maskiner, så du altid er sikker på at være godt kørende. Ved hvert servicebesøg bliver alle sliddele checket og skiftet i det omfang det er nødvendigt. Vi er altid på forkant så vi er sikre at din maskine kører godt til næste servicebesøg.