Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

2018 Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder - download vores 2018 katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, og vil modtage mere om de produkter der virker lige nu.

Kemiprodukter There are no products in this category.

Kemiprodukter

For mere dybdegående rengøring kan det være nødvendigt med skrappere rengøringsmidler. Du har et godt sortiment af forskellige kemiprodukter at vælge mellem her på siden. Selvom der er tale om kemiprodukter, der er hårde ved skidt og snavs, er det samtidig produkter, der er så skånsomme over for dig og miljøet som muligt. Køb eventuelt de rette handsker og beskyttelse til anvendelsen af kemiprodukterne herunder. Du finder diverse sikkerhedsudstyr i en af de øvrige kategorier her på webshoppen.

Underkategorier

  • Auto og Bilpleje

  • Industrikemiprodukter

    Her hos CleanXpert henvender vi os især til erhvervsdrivende og professionelle rengøringsfirmaer med vores store sortiment af rengøringsprodukter og -artikler. Her på siden har du mulighed for at købe industrikemiprodukter i den tunge klasse. Der er tale om store dunke autoshampoo eller for eksempel vandbaseret gulvlak. Derudover forhandler vi også beton herunder. Alle de industrielle kemiprodukter fås selvfølgeligt til de velkendte gode priser her hos CleanXpert.