Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Kemiprodukter There are no products in this category.

Underkategorier

 • Auto og Bilpleje

  Vejsalt 25 kg.

  fra CleanXpert er Nemt at sprede ud til vinter når der eksempelvis er islag
  Kan nu købes til en fornuftig pris online her på shoppen,
  CleanXpert har altid et godt tilbud som passer til dig.
  Vi sælger til både Firmaer, Børne-Institutioner , Private og
  Kirker, Hoteller, Universiteter & Vuggestuer.
  1 palle = 40 kasser / sække.

  Forsiden Vinterbekæmpelsesprodukter

 • Industrikemiprodukter

  Industrikemiprodukter

  Her hos CleanXpert henvender vi os især til erhvervsdrivende og professionelle rengøringsfirmaer med vores store sortiment af rengøringsprodukter og -artikler. Her på siden har du mulighed for at købe industrikemiprodukter i den tunge klasse. Der er tale om store dunke autoshampoo eller for eksempel vandbaseret gulvlak. Derudover forhandler vi også beton herunder. Alle de industrielle kemiprodukter fås selvfølgeligt til de velkendte gode priser her hos CleanXpert.

  Cleanxpert og produkter

   Hos CleanXpert har vi alle de rengøringsartikler din virksomhed skal bruge hvad enten det er store maskiner eller alme rengøringsmidler . Vi har alle de kemi produkter der anbefales og mange af dem er svanemærkede og er derfor 100% miljøvenlige. Se mere på linket.

  Forsiden  Industrikemoprodukter

Kemiprodukter

Kemiprodukter

For mere dybdegående rengøring kan det være nødvendigt med skrappere rengøringsmidler. Du har et godt sortiment af forskellige kemiprodukter at vælge mellem her på siden. Selvom der er tale om kemiprodukter, der er hårde ved skidt og snavs, er det samtidig produkter, der er så skånsomme over for dig og miljøet som muligt. Køb eventuelt de rette handsker og beskyttelse til anvendelsen af kemiprodukterne herunder. Du finder diverse sikkerhedsudstyr i en af de øvrige kategorier her på webshoppen.

Industrikemiprodukter

Hos CleanXpert henvender vi os især til erhvervsdrivende, professionelle rengøringsfirmaer, Industri, Ejendomme, Transport, Lager og Landbrug med vores store sortiment af rengøringsprodukter. Her på siden har du mulighed for at købe industrikemiprodukter i den tunge klasse. Der er tale om store dunke, eksempel vandbaseret gulvlak. Derudover forhandler vi også beton Alle vores industrielle kemiprodukter fås selvfølgeligt til de velkendte gode priser her hos CleanXpert.

Auto og Bilpleje

Effektivt special vaskemiddel som vasker grundigt uden at ødelægge voksbelægningen. Xpertline Autoshampoo og seven stars autoshampooen er med produceret med dybde rengørende tensider der gør din bil flot og skinnende. Dette er også midlet der giver dig en god beskyttelse mod rust. Tænker du på miljøet, er vores Bilshampoo miljøtilpasset og er biologisk nedbrydeligt. Ved regelmæssigt brug af shampooen forlænges holdbarheden mellem voksebrhandlingerne. Autoprodukterne i vores xpertline serie er af meget høj kvalitet og sælges til store værksteder, garageanlæg, vaskehaller, bus- og lastvognsselskaber.