Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Skydestiger Der er 13 varer

Viser 1 - 13 af 13
Viser 1 - 13 af 13
Skydestiger

Skydestiger

Vi har et bredt udvalg af skydestiger. Skydestiger lavet af træ, glasfiber og aluminium. De mest populære er vores skydestiger lavet af aluminium, som er nemme at rengøre og lette. Men en ulempe ved aluminiumsskydestiger er, at de er strømledende, derfor foreslår vi elektrikere at gå efter skydestiger af glasfiber.

Skydestiger funktion

En skydestiger kan bruges til meget. Vi har stor efterspørgsel på skydestiger fra private husejere, som bruger skydestiger til bl.a. at plukke frugt, male husgavlen og rense tagrenderne m.m. Men også mange håndværkere og malere bruger skydestiger til deres daglige opgaver på jobbet. 

skydestiger til den rigtige opgave

Når du leder efter en skydestige, hvad end opgaven er, så er det vigtigt at overveje skydestigens højde. Højden af din nye skydestige kommer selvfølgelig an på dens formål. Det gode ved skydestiger er, at de er justerbare, hvilket gør det nemmere at nå. Det er selvfølgelig en god idé at overveje, hvad skydestigen skal bruges til lige nu og her, men også til i fremtiden, så din skydestige har den perfekte højde til alle opgaver og derefter vælge om skydestigen skal være i 2 eller 3 dele. I forhold til enkelte stiger, så er skydestiger et langt bedre valg, da de kan indstilles til opgaven og er nemmere at transportere, da de jo kan foldes sammen. 

Forsiden