I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Gulvvaskemaskiner Batteri WB Der er 31 varer

Gulvvaskemaskiner Batteri WB

Gulvvaskemaskiner 

Forsiden  Gulvvaskemaskinerene

Denne kategori huser vores sortiment af gulvvaskemaskiner batteri WB her hos CleanXpert. Gulvvaskemaskinerne fra WB, som du finder her på siden, er alle batteridrevne, hvilket gør dem super fleksible at anvende alle vegne. Du skal ikke tænke på forlængerledninger eller stikkontakter. Maskinerne f...

Gulvvaskemaskiner 

Forsiden  Gulvvaskemaskinerene

Denne kategori huser vores sortiment af gulvvaskemaskiner batteri WB her hos CleanXpert. Gulvvaskemaskinerne fra WB, som du finder her på siden, er alle batteridrevne, hvilket gør dem super fleksible at anvende alle vegne. Du skal ikke tænke på forlængerledninger eller stikkontakter. Maskinerne fra WB herunder kører på batteri og har en lang levetid, så du kan vaske selv helt store gulvarealer uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt maskinen holder strøm eller ej. Da litium Batterier holder strøme meget længe og er hurtige at lade op så din gulvvasker og er sikker i drift.

Rengøringsmaskiner, 

GULVVASKEMASKINER BATTERI WB 

Gulvvaskemaskiner.

Skuremaskiner: Trænger gulvet til en grundig rengøring eller skal der skures i bund hver gang, der bliver gjort rent, så er skuremaskinerne fra f.eks. FIMAP, Nilfisk og I-team lige den løsning, du søger. Visse skuremaskiner kan endda også klare lettere poleringsopgaver.

Vi har gulvvaskemaskiner helt fra de små walk-behind til store ride-on maskiner. Både FIMAP og Nilfisk har gode løsninger til forskellige opgaver. Små kompakte maskiner til opgaver på trange steder som toiletter, kontormiljøer og restauranter og store maskiner med stor tankkapacitet til store områder som haller, lagerfaciliteter og skoler. Derudover er langt de fleste af maskinerne batteridrevet, hvilket gør rengøringen nemmere om det er på et snævert område eller et større areal.

CleanXpert kan også levere maskiner til specielle rengørings formål som f.eks. specialmaskiner som tæpperensere, tyggegummifjernere og små fejemaskiner til lige netop dine behov.Har du et specielt rengøringsproblem, så ring til os i dag og lad os sammen finde løsningen.

 

FIMAP

Fimap maskiner og støvsugere er karakteriseret ved deres fantastiske sugeevne og effektive filtrering. Allerede i forbindelse med produktdesign og udvikling har de forbrugeren og miljøet i tankerne, samtidig med at de sørger for at skabe et praktisk, kompakt og let design. Et af de praktiske elementer ved vores udvalg af Fimap-maskinerne er, at de er batteridrevet.

FIMAP bestræber sig på at formindske deres ressourceforbrug, samtidig med at ergonomien er i højsædet. Miljøvenlige materialer i høj kvalitet er uundværlige i produktionsprocessen. FIMAP tilbyder kunden maskiner i høj kvalitet, der ikke alene kræver beskeden vedligeholdelse, men som også er robuste og anvendelige. Navnlig reduktion af støv- og støjudledning såvel som deres utallige ergonomiske produktdetaljer spiller en vigtig rolle, når det drejer sig om at gøre rengøring mere behagelig for brugeren og dens omgivelser. FIMAP leverer også våd- og tørstøvsugere, vandstøvsugere, skure- og gulvvaskemaskiner i høj kvalitet.

Video

Mere
Viser 1 - 31 af 31
Viser 1 - 31 af 31