Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

2018 Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder - download vores 2018 katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, og vil modtage mere om de produkter der virker lige nu.

Vinduespudserudstyr Der er 42 varer

Vinduespudserudstyr

Hos CleanXpert er det muligt at finde et stort udvalg af produkter inden for vinduespoleringsudstyr til erhvervsmæssig/industriel brug. Med det rigtige vinduespoleringsudstyr kan vinduespudsningen foregå hurtigt og effektivt, eksempelvis med anvendelse af en teleskopstang i den rette længde, som sikrer at opgaven løses på en ergonomisk hensigtsmæssig måde.

I denne kategori finder du flere varegrupper inden for vinduespoleringsudstyr af en god kvalitet. Blandt andet fører vi et bredt udvalg af vinduespoleringsudstyr fra producenten Unger, og iblandt varesortimentet finder du udstyr og produkter til brug inden for vinduespolering såsom teleskopstang, vægbørste, rørbørste, diverse skrabere i forskellige størrelser, polerlærred, glasskraber mm. Se derfor gerne udvalget af vinduespoleringsudstyr igennem her på siden.

pr. side
Viser 1 - 36 af 42
Viser 1 - 36 af 42