I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Vinduespudserudstyr Der er 41 varer

Vinduespudserudstyr

Vinduespudseudstyr

Vinduespolering kræver et godt udstyr – det samme gælder anden rengøring. I denne kategori finder du vinduespudseudstyr velegnet til professionel brug Skvisere, vinduesvaskere, skvisergummi og betræk til vinduesvaskere er en del af vores udstyr. skal du bruge andre vinduespoleringsartikler er du altid velkommen til at kontakt...

Vinduespudseudstyr

Vinduespolering kræver et godt udstyr – det samme gælder anden rengøring. I denne kategori finder du vinduespudseudstyr velegnet til professionel brug Skvisere, vinduesvaskere, skvisergummi og betræk til vinduesvaskere er en del af vores udstyr. skal du bruge andre vinduespoleringsartikler er du altid velkommen til at kontakte os. Da vi har adgang til store mængder af grej til vinduespudsning.

Vinduespudsergrej

Hos Cleanxpert har vi de vigtigste varer til vinduespudsning. vi har et pænt sortiment af forbrugsartikler til vinduespudsning. Vi har selvfølgelig vinduespudsersæbe, stiger og hvad der ellers høre til rengøring af vinduer. Men eksempelvis vinduessæbe i sig selv er jo ikke nok, til at udføre en god vinduespudsning. I kategorien herunder finder du derfor også komplette skvisere til vinduespudsning, vinduesvaskere med betræk, og nyt skvisergummi til udskiftning på eksisterende skvisere. Vi fører den bedste kvalitet, har valgt at markedsføre mærker som Moerman samt de amerikanske mærker Unger og SPC, brands som er anerkendte af danske vinduespudsere og som er garant for god professionel kvalitet.

Professionel vejledning

Hos CleanXpert er det muligt at finde et stort udvalg af produkter inden for vinduespoleringsudstyr til erhvervsmæssig/industriel brug. Med det rigtige vinduespoleringsudstyr kan vinduespudsningen foregå hurtigt og effektivt Eksempelvis med anvendelse af en teleskopstang i den rette længde, som sikrer at opgaven løses på en ergonomisk hensigtsmæssig måde. I denne kategori finder du flere varegrupper inden for vinduespoleringsudstyr af høj kvalitet. Blandt andet fører vi et bredt udvalg af vinduespoleringsudstyr fra producenten Unger, iblandt varesortimentet finder du udstyr og produkter til brug inden for vinduespolering såsom telekopstang, stripafvaskere,vægbørste, rørbørste, diverse skrabere i forskellige størrelser, polerlærred, glasskraber m.m. Se derfor gerne udvalget af vinduespoleringsudstyr igennem 

CleanXpert ApS – Din totalleverandør

Mere

Underkategorier

 • Rentvandssudstyr

  Rentvandsanlæg 

  Professionelle rentvandsanlæg til vask af vinduer og glaspartier eller andre facader.Rengøring af vinduer og glasfacader er blevet en stor del af arbejdsmiljøet hos professionelle vinduespudsere. CleanXpert er en af Skandinaviens førende  leverandører af rentvandsudstyr. Vi har et bredt internationalt netværk af distributionsaftaler, og leverer professionelt rentvandsudstyr til hele Skandinavien - til absolut stærke priser.

   Vinduespudsning

  med rentvandsanlæg gør opgaven nemmere, da man kan klare vinduespolering fra stueplan. Hvilket jo også giver større sikkerhed for vinduespudseren. Hvis du leder efter det rigtige rentvandsudstyr til vinduespolering med vandførende teleskopstænger, så er du kommet til det rette sted.

  I vores katalog kan du finde rentvandsudstyr som er hentet fra  udlandet, så vi sikre os at have de bedste produkter. Vi kan tilbyde alt fra økonomiske glasfiber teleskopstænger, til ultralette teleskopstænger i ekstra stiv kulfiber. Vi har et bredt sortiment af teleskopstænger og vaskebørster fra de velkendte internationale mærker såsom Unger HiFlo teleskopstænger, Unger N-Lite teleskopstænger, Super-Max teleskopstænger, Super-Lite kulfiber teleskopstænger, SLX kulfiber teleskopstænger, N-Tech teleskopstænger, EcoLite teleskopstænger, UltraLite vandførende stænger og mange andre modeller.

  Udover alle teleskopstængerne har vi også tilbehør til dit rentvandsanlæg såsom vandkvalitetsmålere, diverse adaptere, filtre til vandrensningen, børster til solcellerengøringen, vandslanger og slangeruller. Alt sammen i topkvalitet!

   stort udvalg

  Vores udvalg af rentvandssystemer er stort. Vi kan tilbyde et billigere valg bestående af et byg-selv rentvandsanlæg eller et større og mere professionelt rentvandsanlæg, som kan håndteres af flere. 

  Lad os opfylde dine behov Vores erfaring med rentvandsanlæg sørger for, at du vælger den helt rette slags. Udover vores erfaring tilbyder vi også producenters og ikke desto mindre kundernes erfaring og anmeldelser fra vores skandinaviske kundegruppe.

  Vi har landets bedste udvalg af rentvandsanlæg til professionel vinduesvask og vinduespolering.

  Vi har rentvandssystemer, som du kan tilpasse dit behov eller dine vinduespudseres individuelle behov. 

  Forsiden
 • Unger

  Vinduespudsergrej Unger

  Ved CleanXpert har vi alle varer af mærket Unger til vinduespudsning. Unger producere alt hvad der tilhøre inde for Vinduespolering. Men vi ved jo udmærket godt, at vinduessæbe i sig selv ikke er nok, til at udføre en god vinduespudsning. finder du også komplette skvisere til vinduespudsning og vinduesvaskere med betræk, vi har også nyt Unger skvisergummi til udskiftning For at sikre den bedste kvalitet, sælger vi som sagt det amerikanske mærke Unger. som er anerkendte af danske vinduespudsere, da Unger er kendt for Topkvalitet inde for vinduespudserudstyrkvalitet.

  k5s6fy4orlcosqkpg4o.png

  Vinduespudsning

  Vinduepolerings kræver godt grej – så I denne kategori finder du derfor vinduespudderudstyr som er velegnet til privat men mest til professionel og derfor er Unger det helt rigtige valg Da de laver de bedste Skvisere, vinduesvaskere eller skvisergummi og betræk. vores standardsortiment. Er stort mangle andet vinduespudderudstyr er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har adgang til store mængder af vinduespudsnings udstyr og vi er altid med på det sidste Nye CleanXpert Din rengørings grossist se mere på linket for neden.

  Forsiden

 • Moerman

 • Diverse Vinduespoleringsudstyr

  Glasrens

  Vi har et stort udvalg af rengøringsprodukter til glasoverflader. Vi samarbejdet med markedets bedste producenter, så du er sikret de bedste og mest anerkendte mærker og produkter indenfor glasrens. Det er nemlig vigtigt at bruge det rette udstyr, når du pudser vinduer såvel som den rette glasrens. Hvis du bruger gode produkter, men ikke det rette grej til at pudse dine vinduer kan du stadig risikere at få striber på ruderne. Vi sælger rengøringsprodukter (glasrens, husholdningssprit, diverse glas/spejl sprays) til rengøringen af spejle og glas i hjemmet og vinduspudsergrej til arbejdspladser. 

  Skinnnende

  Så hvis du går efter helt skinnende rene overflader og allerede har købt produkterne til at vaske spejlene eller ruderne med, så sørger for at du på forhånd har en god skraber, indvasker og viskestykke. Dette giver det bedste resultat! Find det hele på vores hjemmeside CleanXpert.dk 

  Forsiden

 • SPC

pr. side
Viser 1 - 36 af 41
Viser 1 - 36 af 41