Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Handsker og Beskyttelse Der er 61 varer

Handsker og Beskyttelse

Handsker

Arbejder du med rengøringsmidler, er det vigtigt, at du sørger for at være iklædt de rette handsker og beskyttelse, så din hud eller tøj ikke lider skade eller unødig overbelastning. Fordi vi henvender os til professionelle rengøringsfirmaer her hos CleanXpert, kan vi præsentere vores kunder for et flot udvalg af forskellige handsker og...

Handsker

Arbejder du med rengøringsmidler, er det vigtigt, at du sørger for at være iklædt de rette handsker og beskyttelse, så din hud eller tøj ikke lider skade eller unødig overbelastning. Fordi vi henvender os til professionelle rengøringsfirmaer her hos CleanXpert, kan vi præsentere vores kunder for et flot udvalg af forskellige handsker og beskyttelse i kraftig og sikker kvalitet, der ganske enkelt er uundværlige, når du gør rent.

Forsiden

Leder du efter de perfekte handsker?

Så gør brug af vores handskeguide for at sikre dig det bedste par! I vores guide kommer vi ind på handskestørrelser, materialer, pasformen og brugen af handskerne. Det er alt sammen vigtige elementer, når det kommer til at vælge det helt rigtige par handsker.

Gummihandsker

Vi har et stort udvalg af handsker og det kan være svært at finde det rigtige par i det rigtige materiale af det rigtige mærke. Men med vores handskeguide kan du nemt danne dig et overblik over alle handskerne. Det er vigtigt at beskytte hænderne især når vi bruger diverse kemikalier til f.eks. at gøre rent. For at forebygge hudproblemer hos virksomheder og på laboratorier er ved brug af handsker. Men for at forebygge hudproblemer er det også vigtigt at bruge de rette handsker, da uhensigtsmæssig brug af handsker desværre kan lede til en række hudgener. Så for at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø og for at forebygge hudlidelser er det afgørende at tænke sig om inden man vælger og bruger handskerne. Det er vigtigt at være informeret om risikoen ved ikke at bruge handsker og sørge for at alle medarbejder bruger handsker til visse opgaver i dagligdagen.

Mere
pr. side
Viser 1 - 36 af 61
Viser 1 - 36 af 61