Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Catering Der er 4 varer

Underkategorier

 • Engangsartikler

  Nem og hurtig servering af mad og drikkevarer, der kræver minimal opvask og rengøring efterfølgende, kan sikres ved brugen af engangsartikler. Vi forhandler forskellige engangsartikler såsom kaffefiltre og paptallerkner lige her hos CleanXpert. Der vil altid være flere forskellige varianter at vælge mellem. Skulle du til vores store overraskelse ikke finde det, du leder efter herunder, er du velkommen til at ringe til kundeservice på tlf. 70 22 22 33.

 • Engangsservice

  Er du på udkig efter godt og praktisk engangsservice, er du kommet til det rette sted. I denne kategori finder du vores fine udvalg af engangsservice i form af plastikbægre og kraftige paptallerkner. Med denne type service er det hurtigt at klare opvasken, når de har spist - det gøres nemlig ved at smide engangsservicet i skraldespanden. Service af denne art er nemt at have stående i frokoststuen på arbejdspladsen, så alle kan få sig en kop kaffe og et måltid mad i pausen.

 • Servietter

  Vi fører et imponerende stort udvalg af servietter til frokoststuen her hos CleanXpert. Vi kan tilbyde frokostservietter i flere forskellige pakninger og størrelser, så I altid kan have servietter til rådighed på arbejdspladsen eller i kantinen. Vælg mellem servietter i forskellige kvaliteter og tykkelser - fra et til tre lag - til markedets absolut bedste priser. Husk, at vi også forhandler servietdispensere her på webshoppen.

 • Drikkevarer

  Drikkevarer skal der til, og det er lige netop, hvad du finder her i denne kategori. Vi kan tilbyde lækre varme drikkevarer i form af kaffepulver i pose fra blandt andet BKI og Gevalia, der er kendt for at lave fyldig og aromatisk kaffe til rimelige priser. Det kan godt betale sig at bestille kaffe og andre drikkevarer i større mængder her hos CleanXpert. Der er mange penge at spare. Vi sørger for hurtig og sikker levering af alle ordrer.

 • Diverse Cateringartikler

  På denne side har vi samlet vores fulde sortiment af diverse cateringartikler. Det være sig blandt andet praktiske engangsforklæder, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Diverse cateringartikler er gode at have ved hånden i forbindelse med tilberedning og servering af mad eller den efterfølgende rengøring. Alle cateringartikler her hos CleanXpert kommer fra betroede, professionelle leverandører for, at vi her på webshoppen kan tilbyde dig en så høj standard som muligt.

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4
Catering

Skal der holdes frokostpause, eller er der brug for et ekstra skud energi, har vi forskellige former for catering samt diverse cateringartikler til gode priser her hos CleanXpert. Vores produkter inden for catering kommer fra anerkendte leverandører, som vi er stolte af at arbejde sammen med. Har du spørgsmål til produkterne i denne kategori, kan du læse nærmere om dem på de enkelte produktsider eller kontakte os på tlf. 70 22 22 33.