I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Maskintilbehør Der er 17 varer

Maskintilbehør

Tilbehør og Reservedele til Rengøringsmaskiner

Vi har meget forskelligt maskintilbehør at vælge mellem hos CleanXpert til de maskiner som findes på markedet. Vi samarbejder med de førende producenter for rengøringsmaskiner og -tilbehør for at kunne tilbyde vores kunder et stort og professionelt udvalg, der emmer af kvalitet.

Reservedele og Tilbe...

Tilbehør og Reservedele til Rengøringsmaskiner

Vi har meget forskelligt maskintilbehør at vælge mellem hos CleanXpert til de maskiner som findes på markedet. Vi samarbejder med de førende producenter for rengøringsmaskiner og -tilbehør for at kunne tilbyde vores kunder et stort og professionelt udvalg, der emmer af kvalitet.

Reservedele og Tilbehør

Cleanxpert byder dig velkommen til at tage et kig på vores kæmpe udvalg af tilbehør og reservedele til rengøringsmaskiner. På siden har vi et stort og imponerende udvalg, hvor du finder de mest benyttede reservedele og tilbehør til højtryksrensere, gulvvaskere, støvsugere og tæpperensere, vandsugere, skuremaskiner med mere. Vi ønsker at vores kunder skal have en god oplevelse når de handler med CleanXpert, derfor kan du være sikker på at få leveret et kvalitetsprodukt til en konkurrencedygtig pris. Vi leverer dele som sugemotorer, drivmotorer, slanger og sugegummi til gulvaskemaskiner. Vores udvalg er stort, og der er mange forskellige produkter at vælge i mellem. Der er her tale om effektive produkter af højeste kvalitet, så du ved, du er i professionelle hænder, når du handler tilbehør og reservedele til rengøringsmaskiner hos cleanxpert Aps. Søger du tilbehør eller reservedele som du ikke umiddelbart kan finde på www.cleanxpert.dk, er du velkommen til at kontakte os per email eller telefon. Kontakter du os per email vedhæft et billede af maskinens type-/produstionsplade og skriv hvad du ønsker. Hvis du kontakter os per telefon bedes du have maskintype, serienummer og din emailadresse parat til os.

Cleanxpert og kvalitet

Cleanxpert har det komplette lager og er de førende inde for rengøringsudstyr skal du bruge reservedele til eksempel din guvvasker har vi udstyret og har den viden der skal til hvis du behøver hjælp til en evt problem stilling maskintilbehør,støvsugerposer, Hepafilter, sugemotor, rondeller, varmesikringer og meget andet. Skal du bruge reservedelle har cleanxpert hvad du skal bruge Læs mere på hjemmesiden.

Service og Reparation på Rengøringsmaskiner

Er uheldet ude og der er behov for reparation eller trænger din maskine blot til service, kan vores veluddannede og landsdækkende serviceteam hjælpe. CleanXpert tilbyder reparation, enkeltstående serviceeftersyn samt serviceaftale på din gulvvaskemaskine. Ved indgåelse af en CleanXpert Serviceaftale bliver din rengøringsmaskine efterset en, to eller flere gange om året alt efter dit behov.

CleanXpert ApS din totalleverandør.

Mere

Underkategorier

 • Batterier

  Batterier

  De fleste batterier kan inddeles i to grupper primære og sekundære batterier.

  De sekundære batterier kan genoplades, hvorimod de primære batterier er engangsbatterier. Derudover kan batterierne også inddeles i forskellige kemiske systemer, som hver især har deres fordele og ulemper. Vi vil nu går i dybden med de forskellige batterityper.

  Lithium (CR/BR/LI)

  Lithiumceller kan producere spændinger helt fra 1,5 V (AA/AAA batterier) til omkring 3 V (knapceller og rundceller)

  Lithiumbatterier kan ofte erstatte almindelige alkaliske batterier. Da denne type batterier har en længere levetid, er de også dyrere end andre primære batterier.

  Lithium batterier er meget følsomme overfor hurtig afladning, hvilket kan føre til overophedning og eventuel eksplosion. 

  Lithiumsbatterier er gode til apparater med et forholdsvis højt strømforbrug såsom digitalkameraer, ure, termometre, lommeregnere, videokameraer og diverse bærbare elektroniske apparater.

  Bly (Pb/SLA - Sealed Lead Acid)

  Denne type batterier passer bedst til større apparater, hvor vægt ikke har en stor betydning. Nutildags bruges blybatterier mest til biler, både, husvogne o.lign. Man kan dog også finde dem i alarmer, støvsugere og haveredskaber, men batteritypen er klassificeret som miljøfarlige. Blybatterierne kan dog genanvendes 90%, hvis de bliver genbrugt korrekt.

  Blybatterier kan ligge ubrugt i et år og kun miste 40% af batteriets ydeevne, da  blybatterierne har den laveste selvafladning af de genopladelige batterityper. Fordi batteriet ikke har godt af at ligge uopladet, skal batteriet altid være fuldt opladet. Men batteriet kan dog godt tåle at sidde i opladeren over en længere periode, da batteriet ikke er påvirket af “hukommelseseffekten.”

  Dog har batterierne en ulempe, som er at det tager 8-15 timer at oplade dem. Men alt efter hvordan batteriet bliver brugt, kan det oplades mellem 200-300 gange.

  Forsiden

 • Batterilader

 • Maskintilbehør

 • Støvsugerposer

  STØVSUGERPOSER

  Hos CleanXpert.dk finder du Danmarks største udvalg af støvsugerposer. 

  Du finder nemt dine ønskede støvsugerposer ved at indtaste model og type nr. i søgefeltet. For at finde den rette støvsugerpose til din støvsuger skal du vide, hvilken støvsuger du har. De oplysninger finder du under støvsugeren, hvor der sidder et mærke med oplysninger om, hvilken støvsuger du har.

  Valg af støvsugerposer.

  CleanXpert.dk har originale støvsugerposer som uoriginale og konvertible støvsugerposer. Der findes mange forskellige konvertible støvsugerposer: SWIRL, Gameo, Kleenair, Menalux, Europart, Propair er blot et par af de mange forskellige støvsugerposer, som du kan finde på Cleanxpert.dk. Vi har valgt at føre flere forskellige støvsugerposer, da vi mener, at vi her kan give kunderne mest for pengene. Støvsugerposerne er i meget høj kvalitet, hvilket giver en god sikkerhed for,  at du ikke ødelægger din støvsuger på grund af en sprængt støvsugerpose.

  De originale støvsugerposer

  er noget dyrere end de konvertible, men vi tilbyder merkøbsrabat til de fleste originale støvsugerposer. Rabatten gælder til Miele FJM, Miele GN, Nilfisk, Electrolux, Ultra One, Philips, Bosch, Siemens, Volta og  ikke mindst de såkaldte S-bag E201 og S-bag E210, som passer til mange støvsugere. Så der er gode penge at spare ved køb af mindst 5 pakker støvsugerposer.

  Til de mest solgte støvsugere tilbyder vi  en kvalitetspose under navnet BudgetVac. Som erstatning for s-bag BV002, Som alternativ til Miele BV003. Til Nilfisk Extreme, Power og GM har vi BV007. Philips Oslo kan anvende BV006, mens BV005 bruges af AEG støvsugere som anvender GR.28 posen. Bosh og Siemens Type D,E,F,G,H Aanvender BV004. BV001 kan bruges af de fleste Melissa støvsugere, samt Nilfisk Coupe og mange andre.

  Hvis det er støvsugerposer, du har brug for, så har CleanXpert Danmarks største udvalg samlet på et sted.

  Se også alle vores støvsuger på linket her.

 • Tilbehør

 • Reservedele Nilfisk

 • Reservedele Numatic

 • Reservedele Fimap

 • Reservedele Columbus

 • Reservedele Karcher

 • Reservedele Ghibli

 • Reservedele DustControl

 • Reservedele Taski

 • Reservedele Clarke

 • Reservedele Electrolux

 • Reservedele Comac

 • Reservedele Ronda

 • Reservedele Activa

Viser 1 - 17 af 17
Viser 1 - 17 af 17