Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Elartikler There is 1 product.

Elartikler

Her hos CleanXpert

kan du købe alt i moderne Elartikler såsom LED pærer - armaturer og flere diverse Elartikler. Vi samarbejder med markedets bedste producenter for at kunne tilbyde dig en så høj grad af kvalitet som muligt.

kvalitet

Vi har i over 14 år forhandlet el-artikler til erhverv og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor kan du forvente det bedste af det modtagne produkt, men også af vores kundeservice.

Elartikler

Her finder du din nye pærer, armaturer, kompaktrør, Led samt alt andet tilbehør.

Service

Det er nemt at handle hos cleanxpert.dk og vi er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Du kan forvente en tryg og sikker handel med hurtig levering af el-artikler i topkvalitet.
Alle kan handle hos os, både ejendomme, virksomheder og offentlige institutioner.

Har du spørgsmål til vores produkter og Elartikler, er du altid mere end velkommen til at sende os en mail eller ringe på tlf. 70 22 22 33. Så finder vi sammen frem til en løsning, der dækker dine professionelle behov. 

Underkategorier

 • Pærer

  Pærer

  På siden herunder kan du købe rigtigt mange forskellige typer pærer her hos CleanXpert. Fordi vi primært henvender os til erhverv og B2B handel, kan vi tilbyde professionel kvalitet til meget favorable priser. Der er virkeligt nogle lækre produkter og elartikler at finde her på vores webshop, hvor du har mulighed for at spare penge samtidig med, at du sikrer dig den absolut bedste kvalitet. Har du spørgsmål til os omkring produkterne herunder eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

  Forsiden

 • Armaturer

  Armaturer

  På denne side kan du købe flere forskellige former for armaturer til de elartikler, vi forhandler her hos CleanXpert. Vi fører de mest gængse former for armaturer til el, men mangler du et specifikt produkt, er vi altid mere end villige til at forsøge at skaffe det til dig gennem vores tætte samarbejde med vores forskellige leverandører. Ring til os på tlf. 70 22 22 33. Så vil vi i langt de fleste tilfælde kunne finde en fornuftig løsning, der er tilfredsstillende for alle involverede parter og til en helt fair pris.

  Forsiden

 • Kompaktrør

  Kompaktrør

  aktrørPå denne side finder du vores store og flotte udvalg af forskellige former for kompaktrør til blandt andet loftsbelysning. Tager man sig af rengøringsopgaverne i virksomheder og kontorer, er mindre vedligeholdelsesopgaver såsom at skifte pærer i lamperne ofte et medfølgende ansvar. Derfor forhandler vi her hos CleanXpert et stort udvalg af blandt andet kompaktrør og andre elartikler og pærer, som du kan bruge i forbindelse med disse arbejdsopgaver.

  Forsiden

 • Led

  LED

  LED pærer bliver mere og mere populære, fordi de bruger mindre energi, men samtidig giver god og jævn belysning. Her hos CleanXpert forhandler vi et skønt udvalg af pærer af denne type til stort set alle typer lamper. Vores samlede sortiment af elartikler er imponerende stort, og udvalget af LED pærer udgør en væsentlig del heraf. Vælg mellem de forskellige modeller og varianter herunder og vær garanteret god belysning alle steder. Finder du ikke, hvad du leder efter, er du som altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 22 33.

 • Diverse elartikler

  Diverse elartikler

  I denne kategori finder du vores diverse elartikler. Det være sig praktiske forlængerledninger, du kan bruge i forbindelse med maskinrengøring, hvor maskinens egen ledning ikke rækker tilstrækkeligt. Vælg mellem forlængerledninger i flere farver og længder i sortimentet af diverse elartikler herunder. Vi kan stå 100 procent inde for kvalitet såvel som sikkerhed på alle de produkter, vi forhandler her hos CleanXpert. Du finder dem til markedets absolut bedste priser på vores professionelle webshop.

 • Energibesparende pærer

  Energibesparende pærer

  Skifter man almindelige pærer ud med energibesparende pærer, kan der virkeligt være mange penge at spare i længden. Her hos CleanXpert forhandler vi et solidt udvalg af forskellige pærer i denne kategori, som bruger mindre energi og dermed er billigere i drift. Pærerne giver et rigtigt godt og jævnt lys og findes i flere styrker, typer og størrelser i sortimentet herunder. Vi kan som altid stå 100 procent inde for kvaliteten på de produkter, vi forhandler her hos CleanXpert.

  Forsiden

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat