I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Papirvarer Der er 3 varer

Papirvarer

Papirartikler

Der er ikke nogen grund til mangle papirvarer! Især ikke når du har med en professionel og velassorteret leverandør som CleanXpert at gøre. Vi forhandler et imponerende stort sortiment af flere forskellige typer papirvarer såsom håndklædeark, håndklæderuller, køkkenruller, toiletpapir, værkstedsruller, airlaide kvalitet, specialpap...

Papirartikler

Der er ikke nogen grund til mangle papirvarer! Især ikke når du har med en professionel og velassorteret leverandør som CleanXpert at gøre. Vi forhandler et imponerende stort sortiment af flere forskellige typer papirvarer såsom håndklædeark, håndklæderuller, køkkenruller, toiletpapir, værkstedsruller, airlaide kvalitet, specialpapir m.m. Foruden selve papirvarerne kan du også købe praktiske og papirdispensere i flot design, her på www.cleanxpert.com. Sørg altid for at have nok papir på lager, ved løbende at bestille nye forsyninger her hos os.

Papir og aftrøingsklude

Uanset hvilken rengøringsopgave du skal have udført, vil vores specialdesignede klude og papir til aftørring - rengøring hjælpe dig med at få arbejdet hurtigt og effektivt udført. Med alt fra aftørringspapir til avancerede, kraftige rengøringsklude vil du altid finde de rigtige produkter til din rengøringsopgave. Vi levere over helelandet og er altid klar med gode og professionelle råd. Vi har mange års erfaringe inden for salg af produkter til rengørings branchen / ren og vedligehold. CleanXpert har de papirvarer alle seriøse rengørinsfirmaer, virksomheder, organisationer, institutioner, klubber bruger i dagligdagen som tilspecielle opgaver.

Kvalitet og papir

CleanXpert er en førende global virskomhed der sælger alt inden for rengørings udstyr, vi markedsfører, husholdningspapir og professionelle hygiejneprodukter vores paprivarer er af kendt mærker som Katrin, Tork, XIBU samt egen papirimport C-X-P. Som er de mest kendte og brugte mærker inden for papirvarer hvad enten det er aftøring eller til hygiejne brug. Vi sælger også, smukt designede, dispensere og andet tilbehør. Skriv eller ring for mere information. webshopcleanxpert.dk eller ring på +45 70222233

Mere

Underkategorier

 • Håndklædeark C-Foldet

 • Toiletpapir

  Papirvare

  Vi har et bredt udvalg af forskellige størrelser på vores toiletpapir. Køber du til privat brug i hjemmet, har vi toiletpapir i almindelig størrelse. Denne størrelse toiletpapir kan købes med rullelængder på 19-46 meter alt efter dine præferencer. Køber du til erhverv på en større arbejdsplads med høj trafik på toiletterne, har vi jumboruller og gigantruller, som passer til dispensere. Denne størrelse har den klare fordel, at meterprisen er lavere, og på grund af størrelsen skal den ikke skiftes ud lige så ofte. Uanset dit behov, har vi altså størrelsen til dig eller din virksomhed.  

  Udover toiletpapir sælger vi også andre papirvare som for eksempel aftørringspapir, håndklædeark og værkstedsruller. Hos Cleanxpert.dk kan du se vores store udvalg af papirvare. 

   

  EqLjOJdMxkMT7ui_6Ox1hoZwyfkgRoEzdZWLDEKJMiljøvenligt toiletpapir

  Vores varieret sortiment af toiletpapir har også produkter til de miljøbevidste. Uanset hvilken af de omtalte brands du vælger, kan du finde toiletpapir med Danmarks officielle miljømærker. Svanemærket og EU-Blomsten betyder, at du er sikret et produkt, hvor der er taget hensyn til miljøet under produktionen. De Svanemærkede varianter er uden tilsat parfume, og egner sig derfor til allergikere.

 • Køkkenruller

 • Håndklæderuller

 • Håndklædeark V/Zig-Zag Foldet

 • Håndklædeark W/Interfoldet

 • Værkstedsruller

 • Diverse Papirartikler

 • Affaldsbeholdere

Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3