I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Polishprodukter Der er 29 varer

Polishprodukter

Parat Plus Polish 

Parat Plus Polish er dit nye yndlings produkt til polering af dit gulv. Det er et nemt produkt at arbejde med. Det er nemt at fordele, hvilket giver et flot og jævnt resultat. 

Tips til at opnå det bedste resultat.

For at få det bedste resultat, er det en god idé at gøre rent og fjerne gammel lakering på arealet, og når gulve...

Parat Plus Polish 

Parat Plus Polish er dit nye yndlings produkt til polering af dit gulv. Det er et nemt produkt at arbejde med. Det er nemt at fordele, hvilket giver et flot og jævnt resultat. 

Tips til at opnå det bedste resultat.

For at få det bedste resultat, er det en god idé at gøre rent og fjerne gammel lakering på arealet, og når gulvet så er rent og tørt kan du påføre Parat Plus Polish. Derudover er det vigtigt at påføre to lag med en ren moppe eller klud og at vente i mindst 30 minutter imellem de to lag. Hvis arealet bliver hurtigt slidt, kan du sagtens påføre 3 lag. 

Du kan bruge vores Grundrens til at neutralisere gulvet og vedligeholde lakken, Det er vigtigt, at vaske gulvet grundigt og at efterskylle gulvet 2 gange med rent vand.

Parat Plus Polish kan også bruges til maskiner.

For at maksimere holdbarheden og øge slidstyrken kan du polere gulvet jævnligt med en blød runddel.

Parat Plus Polish Fjerner

Parat Plus Polish Fjerner er egnet til at fjerne polymer- og vokslag, da den fjerner polishlag fra alle vand- og alkalitesisrente gulve. Påfør Parat Plus Polish Fjerner  med spand og skrubbe eller maskine. Lad Polish fjerneren virke i 5 minutter, inden du skyller efter. Det er en hurtig og effektiv metode, som også er fri ammoniak og har en neutral pH-værdi. Parat Polish Fjerner er dog ikke velegnet til træ- eller laminatgulv.

Forsiden

Mere
Viser 1 - 29 af 29
Viser 1 - 29 af 29