Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Microfiberklude Der er 21 varer

Viser 1 - 21 af 21
Viser 1 - 21 af 21
Microfiberklude

Microfiberklude

Microfiberklude er geniale til mere delikate former for rengøring, hvor man blandt andet har med blanke eller sarte overflader at gøre. Microfibrene samler let skidt og støv i kluden, så overfladen efterlades blank og ren uden støv eller striber efter kluden. Der er flere forskellige typer klude af microfiber at vælge mellem herunder, som kan bruges til almindelig rengøring eller polering af ruder og glas. Priserne befinder sig på et meget fornuftigt niveau, når man tager kvaliteten i betragtning.

Forsiden