Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Udlejningsmaskiner Der er 15 varer

Viser 1 - 15 af 15
Viser 1 - 15 af 15
Udlejningsmaskiner

Udlejningsmaskiner

CleanXpert har hvad din virksomhed skal bruge.

Hos cleanXpert har vi de udlejningsmaskiner din virksomhed skal bruge hvad enten det er støv suger, gulvsliber eller stor Gulvvaskemaskiner. Vi levere over hele landet og er altid klar med service og hjælp. Så skal du bruge eksempel en skuremaskine til engangs rengøring er at leje en maskine det helt rigtige valg.

Udlejningsmaskiner og opgaver

Ind imellem kan der være brug for at klare rengøringsopgaver, der ikke normalvist behov for i den blotte gængse rengøringsrutine. Derfor er det hendes hos CleanXpert kan bruges til at rengøre maskiner til at klare disse opgaver. Det kunne f.eks. Være en tæpperenser eller en gulvpudser. Vores mange udlejningsmaskiner kommer fra kendte producenter og kan lejes under ordnede forhold til super fine priser. Ring til os på tlf. 70 22 22 33 og hør nye om mulighederne for at leje rengøringsmaskiner her hos os.

Forsiden