Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Masker Der er 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5
Masker

Masker

Masker til arbejdspladsen er virkelig vigtigt, hvis du i løbet af din dagligdag indånder forurenet luft eller giftige kemikalier, støv f.eks. i form af slibningen af træ eller gips. Hos os kan du finde sikkerhedsmasker som beskytter mod røg, støv, dampe og andre farlige partikler.

Maske Beskyttelse

Det er vigtigt at tjekke beskyttelsesniveauet på maskerne, når du vælger dem. Selvom du ikke selv kan se diverse støvpartikler, så er de stadig skadelige på dine lunger og blodcirkulation.

Der findes 3 forskellige klasser af åndedrætsværn. P1 (laveffektsfilter) P2 (middeleffektsfilter) og P3 (højeffektsfilter). Hvis filteret er afprøvet efter normen, så beskytter de mod diverse faste partikler og aerosoler i alle tre klasser.

Luftveje

Skal du gøre rent med skrappere kemikalier eller bruge større rengøringsmaskiner, er det godt at iklæde sig passende masker, der beskytter ansigt og luftveje. Vi sætter stor fokus på sikkerheden her hos CleanXpert, hvorfor du kan købe gode masker i professionel kvalitet her på siden. Har du spørgsmål til de enkelte produkter her på siden, finder du nærmere produktbeskrivelser herunder, og så sidder vores kundeservice klar til at besvare alle henvendelser pr. telefon eller mail.

Forsiden