I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Dispensere Der er 10 varer

Dispensere

Dunk og pumpeflasker - Dispenser

Vi har et godt sortiment af flydende håndsæbe i en række kategorier. Herover skal du vælge, hvorvidt du ønsker din flydende håndsæbe i dunk, pumpeflaske eller sæberefill til dispenser. Vores sortiment er bredt og tilbyder kendte mærker som Tork, Katrin, soft care Line, og Brightwell, som er nogle af de bedste og...

Dunk og pumpeflasker - Dispenser

Vi har et godt sortiment af flydende håndsæbe i en række kategorier. Herover skal du vælge, hvorvidt du ønsker din flydende håndsæbe i dunk, pumpeflaske eller sæberefill til dispenser. Vores sortiment er bredt og tilbyder kendte mærker som Tork, Katrin, soft care Line, og Brightwell, som er nogle af de bedste og mest brugervenlige mærker på marked. Så vi har rig mulighed for at opfylde dit behov for Dispensere.

Affaldsspand - Catering

Hos Cleanxpert har vi naturligvis også affaldsspande i forskellige størrelser eksempel en robust, grå 60 liters plastspand med målene 28x53x58 eller Affaldsspand med vippelåg 50 liter, som passer ideelt til skoler, cafe eller Restaurant eller Affaldsspand med vippelåg som er en plastspand på 25 liter.

Dispenser - papir

Se også vores udvalg af dispensere til centerruller, værkstedsruller, håndaftørringspapir, toiletpapir, næsepapir m.m. Find de papirdispensere din virksomhed har behov. CleanXpert har flere dispensere, både elektroniske som er berøringsfrie med sensor samt manuelle dispensere. Vi udbyder nogle af de kendte mærker som Tork og Katrin. Husk at købe papir med, der passer til den dispenser du vælger. Lav en CleanXpert dispenseraftale, hvor du er fritstillet med hensyn til valg af papir, sålænge det er købt hos CleanXpert. Hos Cleanxpert finder du papirdispensere til alle formål og brug. Vi har også hurtig levering.

Mere

Underkategorier

 • Sæbedispensere

  Sæbedispensere

  På denne side kan du se de mange flotte og praktiske sæbedispensere, du har valgt at vælge mellem til det offentlige og private firma her på CleanXpert webshoppen. Det er vigtigt, ved hygiejnen omkring håndvasken er i orden, hvorfor kvalitetsfulde sæbedispensere som dem, du finder i sortimentet nedenfor, er at foretrække. En leverandør som Tork-gearprodukter og dispensere i en garanteret høj kvalitet. Se selv næste på udvalget af sæbedispensere nedenfor.

  Sæbedispensere og Hygiejne 

  Hos CleanXpert.dk har vores kunder mange muligheder for at vælge og kombinere sæber, sæbedispensere og pumper til deres eget behov. Vi har især et godt udvalg af nydelige sæbedispensere til diverse institutioner og arbejdspladser, såvel som til private. Du finder alt, hvad du skal bruge på vores hjemmeside. Hvis du synes, at badeværelset har brug for ændringer eller hvis du er træt af at se på sæbebeholderen. Eller hvis du blot kunne tænke dig at prøve noget nyt, så har vi hvad du skal bruge!

  Fritstående eller monteret

  Udover det så kan du også vælge imellem sæbedispensere til væggen eller fritstående sæbedispensere. En fritstående sæbedispenser er bedre til private, hvorimod en vægmonteret sæbedispenser er bedre til erhvervet. De fritstående sæbedispensere er til dig, der gerne vil kunne se din sæbe. Sæbedispenseren til væggen er en god løsning til dig, der gerne vil have din sæbe et bestemt sted eller hvis du har brug for en større mængde af sæbe til f.eks. en arbejdsplads. Den monterede sæbedispenser er nem at montere. Vores udvalg består af forskellige sæbedispensere med pumpehoveder, doseringer og diverse pumpehoveder. Genopfyldningen af din sæbedispenser er nemt og hurtigt.

  Forsiden

 • Papirdispensere

  At have servietter, håndservietter og toiletpapir i papirdispensere er ofte en mere hygiejnisk og økonomisk løsning. Derfor forhandler vi et godt udvalg af flere forskellige typer papirdispensere her hos CleanXpert. En af de absolut førende leverandører af dispensere til papirprodukter er Tork, som vi har et tæt samarbejde med her på CleanXpert. Gennem deres produkter og papirdispensere kan vi tilbyde dig en høj grad af kvalitet til ganske fair priser.

Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10