Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Dispensere Der er 11 varer

Dispensere

Dunk og pumpeflasker - Dispenser

Vi har et godt sortiment af flydende håndsæbe i en række kategorier. Herover skal du vælge, hvorvidt du ønsker din flydende håndsæbe i dunk, pumpeflaske eller sæberefill til dispenser. Vores sortiment er bredt og tilbyder kendte mærker som Tork, Katrin, soft care Line, og Brightwell, som er nogle af de bedste og...

Dunk og pumpeflasker - Dispenser

Vi har et godt sortiment af flydende håndsæbe i en række kategorier. Herover skal du vælge, hvorvidt du ønsker din flydende håndsæbe i dunk, pumpeflaske eller sæberefill til dispenser. Vores sortiment er bredt og tilbyder kendte mærker som Tork, Katrin, soft care Line, og Brightwell, som er nogle af de bedste og mest brugervenlige mærker på marked. Så vi har rig mulighed for at opfylde dit behov for Dispensere.

Affaldsspand - Catering

Hos Cleanxpert har vi naturligvis også affaldsspande i forskellige størrelser eksempel en robust, grå 60 liters plastspand med målene 28x53x58 eller Affaldsspand med vippelåg 50 liter, som passer ideelt til skoler, cafe eller Restaurant eller Affaldsspand med vippelåg som er en plastspand på 25 liter.

Dispenser - papir

Se også vores udvalg af dispensere til centerruller, værkstedsruller, håndaftørringspapir, toiletpapir, næsepapir m.m. Find de papirdispensere din virksomhed har behov. CleanXpert har flere dispensere, både elektroniske som er berøringsfrie med sensor samt manuelle dispensere. Vi udbyder nogle af de kendte mærker som Tork og Katrin. Husk at købe papir med, der passer til den dispenser du vælger. Lav en CleanXpert dispenseraftale, hvor du er fritstillet med hensyn til valg af papir, sålænge det er købt hos CleanXpert. Hos Cleanxpert finder du papirdispensere til alle formål og brug. Vi har også hurtig levering.

Mere

Underkategorier

  • Sæbedispensere

    Sæbedispensere

    På denne side kan du se de mange flotte og praktiske sæbedispensere, du har at vælge mellem til især offentlige og private virksomheder her på CleanXpert webshoppen. Det er vigtigt, at hygiejnen omkring håndvasken er i orden, hvorfor kvalitetsfulde sæbedispensere som dem, du finder i sortimentet herunder, er at foretrække. En leverandør som Tork leverer produkter og dispensere i en garanteret høj kvalitet. Se selv nærmere på udvalget af sæbedispensere nedenfor.

  • Papirdispensere

    At have servietter, håndservietter og toiletpapir i papirdispensere er ofte en mere hygiejnisk og økonomisk løsning. Derfor forhandler vi et godt udvalg af flere forskellige typer papirdispensere her hos CleanXpert. En af de absolut førende leverandører af dispensere til papirprodukter er Tork, som vi har et tæt samarbejde med her på CleanXpert. Gennem deres produkter og papirdispensere kan vi tilbyde dig en høj grad af kvalitet til ganske fair priser.

Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11