Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

2018 Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder - download vores 2018 katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, og vil modtage mere om de produkter der virker lige nu.

Dispensere Der er 11 varer

Dispensere

I denne kategori finder du dispensere af enhver art til brug i forskellige professionelle sammenhænge. Det være sig både papirdispensere og sæbedispensere samt skraldespande, der gør forholdene på ethvert toilet mere hygiejniske. Producenten Tork står bag nogle af markedets absolut bedste dispensere i professionel kvalitet, hvorfor deres produkter udgør en øjensynlig del af vores sortiment her hos CleanXpert. Papirdispensere er en hygiejnisk og praktisk løsning, der sikrer minimal rengøring og vedligeholdelse

Underkategorier

  • Sæbedispensere

    På denne side kan du se de mange flotte og praktiske sæbedispensere, du har at vælge mellem til især offentlige og private virksomheder her på CleanXpert webshoppen. Det er vigtigt, at hygiejnen omkring håndvasken er i orden, hvorfor kvalitetsfulde sæbedispensere som dem, du finder i sortimentet herunder, er at foretrække. En leverandør som Tork leverer produkter og dispensere i en garanteret høj kvalitet. Se selv nærmere på udvalget af sæbedispensere nedenfor.

  • Papirdispensere

    At have servietter, håndservietter og toiletpapir i papirdispensere er ofte en mere hygiejnisk og økonomisk løsning. Derfor forhandler vi et godt udvalg af flere forskellige typer papirdispensere her hos CleanXpert. En af de absolut førende leverandører af dispensere til papirprodukter er Tork, som vi har et tæt samarbejde med her på CleanXpert. Gennem deres produkter og papirdispensere kan vi tilbyde dig en høj grad af kvalitet til ganske fair priser.

Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11