Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Svanemærket varer Der er 10 varer

Svanemærket varer

CleanXpert har en serie af svanemærkede rengøringsmidler.

Svanemærkede rengøringsmidler er ofte forvekslet med økologiske produkter. Økologiske produkter relateres til det enegelske ord ecological. Svanemærket og økologiske produkter er to sider af samme samme sag – de er miljøvenlige. Svanemærkede produkter er fantastiske til daglig eller jæv...

CleanXpert har en serie af svanemærkede rengøringsmidler.

Svanemærkede rengøringsmidler er ofte forvekslet med økologiske produkter. Økologiske produkter relateres til det enegelske ord ecological. Svanemærket og økologiske produkter er to sider af samme samme sag – de er miljøvenlige. Svanemærkede produkter er fantastiske til daglig eller jævnlig rengøring, men skal du bruge rengøringsmidler til hoved- og grundrengøring er du nødt til at benytte stærkere rengøringsmidler som ikke er svanemærket

Svanemærkede

rengøringsmidlerHos Cleanxpert har vi et stort udvalg af svanemærkede rengøringsprodukter, primært tiltænkt professionelle brugere. Alle vores svanemærkede produkter er stærkt koncentrerede. Eksempelvis vil én liter af vores universalrengøringsmiddel resultere i hele 50 liter brugsopløsning. Du kan købe vores svanemærkede produkter, i handy 1 liters flasker samt i 5 liters dunke velegnet til dosering i eksempelvis rengøringsrum via doseringspumpe. På den måde undgår du overdosering, samtidig med at du skåner miljøet , cleanxpert har alle de godkendte produkter inden for det svanemærkede. 


Virksomhedens CSR

Corporate Social Responsibility – ofte blot forkortet CSR – informere om hvordan man kan drive sin virksomhed samfundsmæssigt korrekt og bæredygtigt. Det har Siden 2008 været lovkrav, at større virksomheder skal beskrive deres gøren i forhold til CSR i deres årsrapport og dette har smittet af på små og mellemstore virksomheder. I forhold til CSR, er det relevant for mange virksomheder, at beskrive arbejdsmetoder for at minimere deres miljøbelastning ved rengøring. Dette dækker alt fra at mindske sit behov for vand og rengøringsmidler, men også, at vælge rengøringsmidler med et minimum af påvirkning af vandmiljøet. Benytter din virksomhed miljømærkede rengøringsmidler, med svanen eller EU-blomsten, er det oplagt at indarbejde dette i jeres CSR-strategi. 

Vi er eksperter i miljøvenlige rengøringsmidler

Har du spørgsmål i forhold til hvilke svanemærkede rengøringsmidler som du skal bruge, sidder vi klar til at hjælpe dig. Det koster selvfølgelig ikke noget at søge råd og vejledning hos Cleanxpert, men der kan være rigtig mange penge at spare, ved at bruge de rette rengøringsmidler.

Rengøringsopgaven.

Ved valg af rengøringsmidler bør man vurdere rengøringsopgaven og finde de bedste midler og produkter til opgaven. Det er ikke nødvendigt med et stort udvalg af rengøringsmidler. Mange opgaver løses med et universalrengøringsmiddel, en kalkfjerner, et professionelt opvaskemiddel samt et godt alkalisk produkt til at tage olie, fedt og fastsiddende snavs. Har man en overflade, der kræver plejefilm, bør man have et vaskeplejemiddel. Til grundig eller hovedrengøring skal man vælge et grundrengøringsmiddel med pH værdi over 8.

Forsiden 

Mere
Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10