Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

2018 Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder - download vores 2018 katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, og vil modtage mere om de produkter der virker lige nu.

Svanemærket varer Der er 11 varer

Svanemærket varer

skribenten: Denne kategori hedder i øjeblikket ”Svanemærket varer”, hvilket er grammatisk forkert. Det bør rettes til ”Svanemærkede varer”) Selvom effektiv og grundig rengøring kræver skrappe midler, er det vigtigt at have miljøet for øje, når du køber rengøringsmidler. Vi ønsker at tilbyde grønnere alternativer her hos CleanXpert, hvorfor du herunder finder et stort udvalg af alle de svanemærkede varer, vi kan tilbyde vores kunder. Svanemærkede varer lever op til nogle strenge krav omkring tilsætningsstoffer og kemi. Produkterne er både bedre for dig og miljøet, men de er stadig strenge ved skidt og snavs.

Viser 1 - 11 af 11
Viser 1 - 11 af 11