Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Nylonprodukter There is 1 product.

Nylonprodukter

Nylon er et super praktisk og effektiv materiale, når det gælder rengøringsartikler. Materialet er slidstærkt og nemt at manipulere, hvorfor du finder flere spændende nylonprodukter i sortimentet nedenfor. Vores udvalg af nylonprodukter rummer blandt andet rondeller, slibenet og forskellige svampe. For effektiv rengøring er det altid anbefalelsesværdigt at kigge hele sortimentet af rengøringsartikler igennem her hos CleanXpert. Vi tilbyder lave priser og høj kvalitet samt kompetent service.

Underkategorier

 • Svampe

 • Rondeller

  Materialet som vores rondeller er produceret af er særligt udvalgt til at imødegå de høje kvalitets- og miljøkrav som stilles på det europæiske marked. Rondellerne er fabrikeret 100% af genanvendt polyester. Polyesteren stammer fra genanvundne PET-flasker.

  Rondel Hvid

  Hvide rondel er velegnet til  polering af natursten og af polishbehandlede gulve, voksebehandlede gulve og olierede gulve. Hvide rondeller laver ikke ridsefri og kan bruges på sarte gulve. Hvid rondel indeholder ingen slibemiddel.


  Rondel Rød

  Røde rondeller kan bruges til daglig gulvvask som glatte gulve i natursten, linoleum og beton. Rød rondel indeholder 35% slibemiddel.


  Rondel Grøn

  Grøn rondel er grove og kan ridse sarte gulve. Grønne rondeller kan bruges til opskuring af hårde gulve, til at fjerne polish med, og til gulvvask på meget beskidte hårdføre gulve. Grønne rondeller benyttes også til rengøring af trægulve, hvor slibninng ikke e rnødvendig, inden genoliering. Grøn rondel indeholder 35% slibemiddel

  Rondel Brun

  Den Brune rondel er meget grov og har stor slibeeffekt, de kan anvendes til opskuring og fjernelse af polish betongulve og gulve med en meget hårde overflader. Brune rondeller benyttes også til rengøring af trægulve, hvor slibninng ikke e rnødvendig, inden genoliering. Brun rondel indeholder 40% slibemiddel.


  Rondel Sort

  Den Sorte rondel er meget grov og har meget slibeeffekt, de kan anvendes til opskuring af betongulve og gulve med en meget hårde overflader. Brun rondel indeholder 50% slibemiddel

 • Slibenet

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat