Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Klude There are no products in this category.

Klude

Klude

Klude er en af de mest foretrukne metoder når der skal gøres rent. På www.cleanxpert.dk får du overblik over de forskellige rengøringsklude vi udbyder. Vi anbefaler mikrofiberklude til rengøring af stort set alle overflader. Microfiberklude er meget effektive i brug da de opsamler støv og snavs uden besvær. Mikrofiberklude har en lang hol...

Klude

Klude er en af de mest foretrukne metoder når der skal gøres rent. På www.cleanxpert.dk får du overblik over de forskellige rengøringsklude vi udbyder. Vi anbefaler mikrofiberklude til rengøring af stort set alle overflader. Microfiberklude er meget effektive i brug da de opsamler støv og snavs uden besvær. Mikrofiberklude har en lang holdbarhed, de microfiberklude CleanXpert ApS sælger kan tåle vask flere hundrede gange, så pengene er her givet godt ud. Den almindelige fiberklud og altmuligkluden altså i hverdags sprog gulvklud og karklud er ikke lige så hygiejniske i brug. Derfor egner de sig til eksempelvis bedst til gulvvask og trappevask, . Gulvkludene er yderst slidstærke og har en lang holdbarhed. Karkludene kan bruges til alle vaskbare overflader. Gulvklude og karklude er produceret af bomuld og derfor meget miljøvenlige.

Brug de rigtige rengøringsklud

Hvilke rengøringsklude skal du bruge? Det afhænger af hvilken type rengøring du skal foretage.

Mikrofiberkluden egner sig til aftørring af eksempel glatte overflader, som bordflader og gulvarealer. Test viser, at mikrofiberkluden fjerner mange flere bakterier end almindelige klude og altmuligklude. Samtidig er microfiberkluden en mere effektiv måde at gøre rent på, da den med statiske elektricitet opsuger snavs og støv. Har man brug for en effektiv rengøring på kortere tid, kan man derfor vælge en mikrofiberklud.

Rengøring

Microfiberklude må ikke vaskes med sæbe eller skyllemiddel, som indeholder blegemiddel. Mikrofiberklude vaskes ved 67-70 grader, det er ved denne temperatur at snavs løsner sig bedst fra kludens fibre. Microfiberkldens fibre åbner sig typisk ved en temperartur på 67 grader. Når denne temperatur opnås åbner fibrene sig hvorved skidt og snavs frigives. Karklude - eller aktmulig klude - vaskes ved 90 grader. tæt på koge punget da det dræber alle baktier. Og gør derfor næsten kluden steril. Og klar til brug igen.

Mere

Underkategorier

 • Klude

  Denne kategori rummer et bredt sortiment af forskellige former for klude, der kan anvendes til mange typer rengøring både privat og professionelt. Kludene er alle nøje udvalgt med henblik på, at de skal kunne leve op til professionelle krav og standarder til rengøringsartikler. Vi ønsker ikke at skuffe vores kunder, når det gælder hverken kvalitet eller pris, hvorfor vi altid arbejder benhårdt på at finde de absolut bedste produkter til endnu bedre priser.

 • Karklude

  Karklude er måske den mest gængse og anvendte form for klud, vi forhandler her hos CleanXpert. Det afspejler sig også i udvalget herunder, hvor der er rigtigt mange forskellige slags at vælge mellem. Kludene herunder findes både som klassiske i grov bomuld eller mere moderne universalklude i fibermateriale, som er nemme at vaske eller smide ud efter brug. Har du spørgsmål til produkterne på siden herunder, er du som altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 22 33.

 • Gulvklude

  I denne kategori finder du vores store udvalg af forskellige former for gulvklude. Alle kludene på siden herunder er af professionel kvalitet og passer perfekt til rigtigt mange forskellige former for gulvvask. Kludene er kraftige i kvaliteten og fjerner nemt skidt og snavs fra gulvoverfladen og efterlader et flot og poleret resultat. Kludene findes i forskellige materialer, størrelser og prisklasser i sortimentet herunder.

 • Støvklude

  Uanset om du handler som privat person eller kommer fra et professionelt rengøringsfirma eller en virksomhed, så er støvklude ganske enkelt uundværlige, når den daglige rengøring skal klares. Med disse klude kan du nemt tørre de fleste overflader af for støv uden brug af vand eller andre rengøringsmidler. De tætte fibre og tråde i kluden opsamler let skidt og støv og efterlader et rent og flot resultat på ingen tid

 • Olieklude

  Herunder har du mulighed for at købe forskellige typer olieklude. Det vil sige olierede klude, der kan anvendes flere gange, og som grundet olien passer perfekt til polering af blandt andet voksbehandlede gulve. Olien i kluden sørger for, at groft skidt og snavs let opsamles samtidig med, at overfladen efterlades flot og blankpoleret efter rengøringen. Vælg mellem flere varianter i sortimentet herunder til nogle rigtigt fine priser, hvor alle kan være med.

 • Microfiberklude

  Microfiberklude er geniale til mere delikate former for rengøring, hvor man blandt andet har med blanke eller sarte overflader at gøre. Microfibrene samler let skidt og støv i kluden, så overfladen efterlades blank og ren uden støv eller striber efter kluden. Der er flere forskellige typer klude af microfiber at vælge mellem herunder, som kan bruges til almindelig rengøring eller polering af ruder og glas. Priserne befinder sig på et meget fornuftigt niveau, når man tager kvaliteten i betragtning.

 • Glasskind

  Som professionel ved man, hvor svært det kan være at fjerne genstridige pletter og snavs fra blanke glasoverflader og samtidig efterlade et helt blankt og finpudset resultat. Heldigvis finder du et professionelt udvalg af forskellige former for glasskind fra blandt andre Vileda lige her på siden. Glasskindene fjerner nemt snavs og pletter og fedtede aftryk helt uden at efterlade mærker eller striber takket være den glatte og ikke mindst fnugfri overflade.

 • Industriklude

  Herunder har du mulighed for at købe større pakker med det, vi kalder industriklude her hos CleanXpert. Du kan købe dem i pakker med enten 8 eller 10 kg. let brugte, nyvaskede klude, der passer perfekt til grovere typer rengøring. Her kan let brugte klude - der selvfølgeligt er helt rene - sagtens anvendes og opnå et rigtigt fint resultat, og fordi kludene er genbrug, fås de til uhørt lave priser mængden taget i betragtning.

 • Textiler

  I denne kategori med diverse textiler kan du blandt andet købe frottehåndklæder og gammeldags bleer, som kan bruges til mange forskellige former for rengøring. Alle produkterne herunder er nøje udvalgt her til webshoppen, hvor vi ønsker at opretholde en høj grad af kvalitet, men samtidig kunne præsentere vores kunder for markedets absolut bedste priser på professionelt udstyr til rengøring af både private hjem og erhverv.