I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Stiger There are no products in this category.

Stiger

 Stiger

Danmarks bedste udvalg

Professionelle stiger til eksempel håndværkere, vinduespudsere, skorstensfejere og privatbrug. Vi har Danmarks største udvalg af stiger, arbejdsskamler, teleskopstiger, arbejdsbukke og trappestiger. CleanXpert samarbejder med de førende producenter som Dirks og Silkeborg Stigefabrik, vi har stor erfaring inden for ...

 Stiger

Danmarks bedste udvalg

Professionelle stiger til eksempel håndværkere, vinduespudsere, skorstensfejere og privatbrug. Vi har Danmarks største udvalg af stiger, arbejdsskamler, teleskopstiger, arbejdsbukke og trappestiger. CleanXpert samarbejder med de førende producenter som Dirks og Silkeborg Stigefabrik, vi har stor erfaring inden for salg af stiger samt stigebrug og leverer over hele landet.

Populære stigetyper

Stiger er jo et meget simpelt produkt og i forskellig kvalitet. Men dykker ned i de mange muligheder der findes, kan det godt virke lidt uoverskueligt at finde frem til den helt rigtige type stige. Vi guider dig igennem siden, med billeder og tekst, af vores stiger så du hurtigt og nemmere kan finde den stige som dækker dit behov.

Cleanxpert og stiger.

Udover forhandling af rengøringsprodukter har vi i cleanxpert.dk samlet Danmarks bedste udvalg af spidsstiger, teleskostiger, arbejdsskamler, trappestiger, enkeltstiger og wienerstiger. Er du på udkig efter en stigeløsning, og er du usikker på hvilken løsning, der vil være den bedste for dig, er vores kundeservice klar med professionel rådgivning, så du får den helt rigtige stige. Om du søger en spidsstigestige eller en trappestige til vinduespudsning, har vi den helt rigtige løsning.

Stiger

Her hos CleanXpert bryster vi os af at kunne levere alt i udstyr til alle typer rengøring. Har du brug for at komme op i højden - for eksempel i forbindelse med vinduespudsning - har vi et godt udvalg af stiger herunder, du frit kan vælge mellem. Har du et meget specifikt ønske til den stige, du står og mangler, er du mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice på tlf. 70 22 22 33. I de fleste tilfælde finder vi en tilfredsstillende løsning på alle henvendelser - også når det gælder stiger. 

Mere

Underkategorier

 • Skydestiger

  Skydestiger

  Vi har et bredt udvalg af skydestiger. Skydestiger lavet af træ, glasfiber og aluminium. De mest populære er vores skydestiger lavet af aluminium, som er nemme at rengøre og lette. Men en ulempe ved aluminiumsskydestiger er, at de er strømledende, derfor foreslår vi elektrikere at gå efter skydestiger af glasfiber.

  Skydestiger funktion

  En skydestiger kan bruges til meget. Vi har stor efterspørgsel på skydestiger fra private husejere, som bruger skydestiger til bl.a. at plukke frugt, male husgavlen og rense tagrenderne m.m. Men også mange håndværkere og malere bruger skydestiger til deres daglige opgaver på jobbet. 

  skydestiger til den rigtige opgave

  Når du leder efter en skydestige, hvad end opgaven er, så er det vigtigt at overveje skydestigens højde. Højden af din nye skydestige kommer selvfølgelig an på dens formål. Det gode ved skydestiger er, at de er justerbare, hvilket gør det nemmere at nå. Det er selvfølgelig en god idé at overveje, hvad skydestigen skal bruges til lige nu og her, men også til i fremtiden, så din skydestige har den perfekte højde til alle opgaver og derefter vælge om skydestigen skal være i 2 eller 3 dele. I forhold til enkelte stiger, så er skydestiger et langt bedre valg, da de kan indstilles til opgaven og er nemmere at transportere, da de jo kan foldes sammen. 

  Forsiden

 • Wienerstiger

 • Trappestiger

 • Stigetilbehør