Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Rengøringsmidler Der er 6 varer

Rengøringsmidler

Valg af rengøringsmidlet er en vigtig faktor, da alle rengøringsmidler sammensættes af en lang række kemikalier. Det er vigtig at vælge de midler, som er mindst belastende for brugeren og miljøet, men samtidigt sikrer at din opgave bliver løst optimalt i relation til opnået resultat og medgået tid. Brug derfor ikke rengøringsmidler, hvor du ikke...

Valg af rengøringsmidlet er en vigtig faktor, da alle rengøringsmidler sammensættes af en lang række kemikalier. Det er vigtig at vælge de midler, som er mindst belastende for brugeren og miljøet, men samtidigt sikrer at din opgave bliver løst optimalt i relation til opnået resultat og medgået tid. Brug derfor ikke rengøringsmidler, hvor du ikke kan få produkt- og sikkerhedsdatablade til produktet. I kategorierne finder du online det helt store udvalg af rengøringsmidler til de forskellige brug.

Produkter

Vi har mange forskellige produkter som alle er meget effektive til den givne opgave, og hvor der skal bruges meget lidt rengøringsmiddel fordi de er højkoncentrat, hvilket også er billigere i brug. Det er vigtigt ved brug af rengøringsmidler, at man følger den korrekte dosering, da rengøringen ikke bliver bedre af et overforbrug af rengøringsmidlet.

Svanemærkede Rengøringsmidler.

CleanXpert har en serie af svanemærkede rengøringsmidler. Svanemærkede rengøringsmidler er ofte forvekslet med økologiske produkter. Økologiske produkter relateres til det enegelske ord ecological. Svanemærket og økologiske produkter er to sider af samme samme sag – de er miljøvenlige. Svanemærkede produkter er fantastiske til daglig eller jævnlig rengøring, men skal du bruge rengøringsmidler til hoved- og grundrengøring er du nødt til at benytte stærkere rengøringsmidler som ikke er svanemærket

Rengøringsopgaven.

Ved valg af rengøringsmidler bør man vurdere rengøringsopgaven og finde de bedste midler og produkter til opgaven. Det er ikke nødvendigt med et stort udvalg af rengøringsmidler. Mange opgaver løses med et universalrengøringsmiddel, en kalkfjerner, et professionelt opvaskemiddel samt et godt alkalisk produkt til at tage olie, fedt og fastsiddende snavs. Har man en overflade, der kræver plejefilm, bør man have et vaskeplejemiddel. Til grundig eller hovedrengøring kan eksempelvis man vælge et grundrengøringsmiddel.

Læs nærmere om produkterne herunder eller kontakt os på tlf. 70 22 22 33, hvis du har spørgsmål eller mangler et bestemt produkt.

Mere

Underkategorier

Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6