I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Rengøringsmidler Der er 6 varer

Rengøringsmidler

Valg af rengøringsmidlet er en vigtig faktor, da alle rengøringsmidler sammensættes af en lang række kemikalier. Det er vigtig at vælge de midler, som er mindst belastende for brugeren og miljøet, men samtidigt sikrer at din opgave bliver løst optimalt i relation til opnået resultat og medgået tid. Brug derfor ikke rengøringsmidler, hvor du ikke...

Valg af rengøringsmidlet er en vigtig faktor, da alle rengøringsmidler sammensættes af en lang række kemikalier. Det er vigtig at vælge de midler, som er mindst belastende for brugeren og miljøet, men samtidigt sikrer at din opgave bliver løst optimalt i relation til opnået resultat og medgået tid. Brug derfor ikke rengøringsmidler, hvor du ikke kan få produkt- og sikkerhedsdatablade til produktet. I kategorierne finder du online det helt store udvalg af rengøringsmidler til de forskellige brug.

Produkter

Vi har mange forskellige produkter som alle er meget effektive til den givne opgave, og hvor der skal bruges meget lidt rengøringsmiddel fordi de er højkoncentrat, hvilket også er billigere i brug. Det er vigtigt ved brug af rengøringsmidler, at man følger den korrekte dosering, da rengøringen ikke bliver bedre af et overforbrug af rengøringsmidlet.

Svanemærkede Rengøringsmidler.

CleanXpert har en serie af svanemærkede rengøringsmidler. Svanemærkede rengøringsmidler er ofte forvekslet med økologiske produkter. Økologiske produkter relateres til det enegelske ord ecological. Svanemærket og økologiske produkter er to sider af samme samme sag – de er miljøvenlige. Svanemærkede produkter er fantastiske til daglig eller jævnlig rengøring, men skal du bruge rengøringsmidler til hoved- og grundrengøring er du nødt til at benytte stærkere rengøringsmidler som ikke er svanemærket

Rengøringsopgaven.

Ved valg af rengøringsmidler bør man vurdere rengøringsopgaven og finde de bedste midler og produkter til opgaven. Det er ikke nødvendigt med et stort udvalg af rengøringsmidler. Mange opgaver løses med et universalrengøringsmiddel, en kalkfjerner, et professionelt opvaskemiddel samt et godt alkalisk produkt til at tage olie, fedt og fastsiddende snavs. Har man en overflade, der kræver plejefilm, bør man have et vaskeplejemiddel. Til grundig eller hovedrengøring kan eksempelvis man vælge et grundrengøringsmiddel.

Læs nærmere om produkterne herunder eller kontakt os på tlf. 70 22 22 33, hvis du har spørgsmål eller mangler et bestemt produkt.

Mere

Underkategorier

 • Gulvvask & Gulvbehandling

  Gulvask og Gulvbehandling

  I kategorien Gulvvask og Gulvbehandling finder du flere former for rengøringsprodukter specifikt beregnet til anvendelse i forbindelse med gulvvask, gulvpleje og behandling af gulve. Vores varesortiment inden for rengøringsmidler og gulvpleje omfatter produkter såsom vaskepleje med eller uden voks, gulvvask- og gulvbehandlingsprodukter beregnet til industriel/erhvervsmæssig brug, vaskepolish samt shine vaskepleje og den klassiske brune sæbe mm.

  Effektive rengøringsprodukter

  Uanset om gulvvask- og gulvbehandlingsprodukterne skal anvendes på daglig basis, som en polish eller i tilfælde af at der er behov for et effektivt rengøringsprodukt, der kan klare mere genstridige og hårdføre pletter/snavs, så er der mulighed for at finde det rigtige produkt inden for kategorien gulvvask og gulvbehandling her.

  Gulvprodukter

  Hos Cleanxpert har vi alle de gulvprodukter din virksomhed hvad enten det er trægulve eller andre former for gulve der har bruge for pleje og vedligeholdelse så er vi altid klar med gode til bud på gulvprodukter i top kvalitet .

  Forsiden  Gulvbehandlingsprodukter

 • Grundrengøring

  Grundrengøring

  Rengøringsmidler til en nem og effektiv grundrengøring. Altså rengøringsmidler til den mere krævende grundrengøring, som fx rengøring af et fedtet køkken, overflader der skal males, havemøbler og i det hele taget rengøringsopgaver, der kræver en mere grundig rengøring. Det er en god ide, at bruge grundrengøringsmidlerne sammen med ekstra varmt vand, da varmen fra vandet kan hjælpe rengøringsmidlerne med at virke endnu mere effektivt.

  Kan bruges til mange ting.

  Grundrens er et meget effektivt rengøringsmiddel mod snavs og fedt. Man kan anvende grundrens steder som er meget fedtede eller snavsede og som almindelig universalrengøringsmiddel ikke kan fjerne. Grundrens er velegnet til i eksempel restauranter, fødevareindustrien eller autobranchen. Men det være en god idé at bruge grundrens. Hvis man eksempelvis have renset en Tilrøget lejlighed, Vil grundrens være en effektiv måde at vaske vægge og gulve over med.

  Svanemærket

  Her hos Cleanxpert har vi et bredt udvalg af grundrengøringsmidler og mange af vores produkter er Svanemærket. Det er en garanti for at produktet ikke skader miljøet som andre ikke-svanemærkede produkter Kan gøre. Grundrens kan fås med parfume, som giver en frisk og naturlig duft. Ønsker man ikke grundrens med parfume, har vi også uden. CleanXpert din totalleverandør.

  Forsiden Rengøringsprodukter

 • Universalrengøring

  universalrengøring

  CleanXpert har mange forskellige universal rengørings produkter. Både almenlige og svanemærke de universal rengørings produkter kan eksempel være vores universal svane. Som er meget velegent til polerede gulve.

  Universalrengøringsmidler

  Desværre kan diverse universalrengøringsprodukter indeholde allergifremkaldende konversering. Hvis du vil reducere risikoen for allergi, så findes der andre rengøringsmidler uden de allergifremkaldende stoffer. I følge en undersøgelse fra Forbrugerrådet Tænk Kemi, hvor de gennemgår i alt 25 universalrengøringsprodukter. Resultatet viser, at langt de fleste produkter indeholder allergifremkaldende stoffer. Hele 19 produkter ud af 25 indeholder parfume og op til flere af produkterne indeholder allergifremkaldende konserveringsmidler. 

  Methylisothiazolinone 

  er et allergifremkaldende stof, som blev fundet i fem af rengøringsmidlerne. Udover rengøringsmidler kan stoffet også findes i blandt andet maling og opvaskemiddel. Over 1000 danskere får årligt konstateret allergi mod stoffet MI.Hvis du ønsker at købe rengøringsmidler uden MI eller andre allergifremkaldende stoffer. Så tjek rengøringsmidlerne for de forskellige stoffer, da alle de allergifremkaldende konserveringsmidler skal deklareres på flasken. Du kan selvfølgelig kigge efter svanemærkede produkter eller produkter fra mærket Blomsten, som også tager hensyn til miljøet eller du kan kigge efter allergimærket Den Blå Krans for at undgå stoffet MI.

  Forsiden 

  Andre rengøring midler

  Grundrengøring

 • Polishprodukter

  Parat Plus Polish 

  Parat Plus Polish er dit nye yndlings produkt til polering af dit gulv. Det er et nemt produkt at arbejde med. Det er nemt at fordele, hvilket giver et flot og jævnt resultat. 

  Tips til at opnå det bedste resultat.

  For at få det bedste resultat, er det en god idé at gøre rent og fjerne gammel lakering på arealet, og når gulvet så er rent og tørt kan du påføre Parat Plus Polish. Derudover er det vigtigt at påføre to lag med en ren moppe eller klud og at vente i mindst 30 minutter imellem de to lag. Hvis arealet bliver hurtigt slidt, kan du sagtens påføre 3 lag. 

  Du kan bruge vores Grundrens til at neutralisere gulvet og vedligeholde lakken, Det er vigtigt, at vaske gulvet grundigt og at efterskylle gulvet 2 gange med rent vand.

  Parat Plus Polish kan også bruges til maskiner.

  For at maksimere holdbarheden og øge slidstyrken kan du polere gulvet jævnligt med en blød runddel.

  Parat Plus Polish Fjerner

  Parat Plus Polish Fjerner er egnet til at fjerne polymer- og vokslag, da den fjerner polishlag fra alle vand- og alkalitesisrente gulve. Påfør Parat Plus Polish Fjerner  med spand og skrubbe eller maskine. Lad Polish fjerneren virke i 5 minutter, inden du skyller efter. Det er en hurtig og effektiv metode, som også er fri ammoniak og har en neutral pH-værdi. Parat Polish Fjerner er dog ikke velegnet til træ- eller laminatgulv.

  Forsiden

 • Sanitetsprodukter

  Her på siden finder du vores velassorterede sortiment af sanitetsprodukter til anvendelse i forbindelse med enhver form for rengøringsopgave. Hos CleanXpert tilbyder vi blandt andet sanitetsprodukter og rengøringsmidler til industrielt/erhvervsmæssig brug, hvor produkterne skal leve op til høje standarder. Sortimentet af sanitetsprodukter omfatter eksempelvis skuresticks, klorrens, sprays, toilet/wc-rens mm.

  Du kan se udvalget af sanitetsprodukter igennem her på siden og finde det produkt som passer til netop den rengøringsopgave, du/din virksomhed står overfor. Vores udvalg af sanitetsprodukter er anvendelige til flere forskellige formål, eksempelvis til effektiv fjernelse af kraftige aflejringer bestående af kalk, fedt, hårdfør snavs mm., som kræver brugen af de helt rette sanitets- og rengøringsprodukter.

 • Grovrengøring

 • Køkkenrengøring

  Køkkenet

  er et samlingspunkt for mange familier. Det er jeg køkkenet der bliver spist efter og lavet lektier i hverdagene. Eller der bliver bagt boller og kage i weekenden eller til specifikke lejligheder. Så det er jo kun naturligt, når der også bliver snavset, når der bliver brugt så meget tid i lige netop dette rum. Mænd det er vigtigt ved at holde køkkenet leje af sundhedsmæssige årsager. For at holde køkkenet leje er det en gud idé ved at gøre hele køkkenet leje og gennemgå køleskabet for gamle madvare ofte. Det er op til at grave dig selv ved beslutningen, hvor ofte du kan bruge denne køkkenleje. Det kommer til selvfølgelig også et sted, hvor meget du bruger dit køkken og det eneste omfang du bruger det. Du kan vælge at gøre dette køkken leje hver dag i kortere tid eller lave og grundlæggende rengøring af køkkenet i ny og næste.

   vores råd til rengøring af køkkenet.

  1. Start med at vaske alle tekstiler i køkkenet med besked karklude og viskestykker.                

  2. For ved undgå ved sprede bakterier, er det en gud idé ved skifte dine klude hyppigt. Brug begivenhed og ren klud til de reneste steder og til den eneste beskedne overflader.                 

  3. Brug de rette rengøringsmidler til de rette opgaver. Vi anbefaler ved brug af sæbe til fedt, syre mod kalk og blegemiddel mod farve.  

  4. Sidste mænd er ikke mindst det, der er en god idé ved brug af handsker, når du gør leje for på skåne spis hænder mod forskellige kemikalier.    

  5. forsiden
 • Tøjvaskeprodukter

  Vaskepulver.

  Har du et yndlings mærke af vaskepulver?  Når du vasker tøj, er det vigtigt at bruge tiden fornuftigt ligesom med så mange andre pligter, så det bliver gjort ordentligt. Derfor er det vigtigt at dit vaskepulver gør vasketøjet helt rent. Det er irriterende, at skulle starte forfra med tøjvasken, fordi tøjet ikke er rent eller fordi det ikke dufter, som nyvasket vasketøj burde dufte. Hos CleanXpert kan du finde det mærke af vaskepulver, som du er vant til eller blive inspireret til at prøve et nyt mærke. Om vaskepulveret er til privat eller professionelt brug, så har CleanXpert vaskepulver, der passer til dit professionelle brug og som dermed er meget effektivt.

   

  Vaskepulver i den bedste kvalitet

  Man skal ikke bruge for meget vaskepulver hverken for din egen skyld eller for naturens. Når du bruger vaskepulver, kan du sagtens bruge lidt mindre vaskepulver, end hvad der anbefales. Vasketøjet bliver ikke renere, fordi du vælger at bruge mere. Nogle gange kan vaskepulver gøre underværker, hvis for eksempel der er blevet spildt på yndlingsskjorten.          Der er mange forskellige mærker af vaskepulver at vælge imellem, alt fra discount vaskepulver til vaskepulver fra populære og mere kendte mærker. Eller måske er du mere til miljøvenligt vaskepulver eller vaskepulver uden blegemiddel eller parfume? Vi har jo alle forskellige præferencer. På CleanXpert.dk kan du finde lige netop det produkt, der imødekommer dine behov og præferencer! 

 • Desinfektionsprodukter

  Universal Desinfekt 

   CleanXpertes Universal Desinfekt, hvis kemiske sammensætninger gør det overlegent i forhold til andre lignende produkter, når det er nødvendigt at fjerne og desinficere alle typer af overflader og belægninger. Udover er det et af vores mest populære produkter. Universal Desinfekt er det perfekte produkt til arbejdspladser, forskelligartet institution som skoler og børnehaver, selvfølgelig også til hjemmet.

   

  Med vores Universal Desinfekt

  kan du både fjerne krus, bakterier og dårlig lugt, og det efterladende overflader både rene og pæne.lige nu er vi jo i tid, hvor det er ekstra vigtigt på desinfektionsudgaver eksempel til højere da Coronaen er meget smit bar. vi anbefaler ved hjælp af brugerens infektioner mellem hver gang du har været i berøring med evt smitte. se også vores videoer omkring dette

   

   Brug Universal Desinfekt overalt

   En af fordelene ved Universal Desinfekt er der, hvor du kan bruge det ude såvel som uafhængigt. Du skal blot sørge for ved temperaturer over 8 grader, hvis du vil have det bedste resultat. Universal Desinfekt kan bruges til desinficerende overflader, fjerne dårlig lugt og bakterier, rense og affedte overflader og andet.

  forsiden

  Video

 • Vindues- & Glasrenseprodukter

 • Personlig plejeprodukter

 • Duft- & lugtbekæmpelse

 • Træ- & Trægulvsprodukter

 • Tæpperenseprodukter

 • Diverse Kemiprodukter

 • Skumrenseprodukter

 • Graffitifjerner

 • EDB Rengøring

 • Afkalkningsprodukter

Viser 1 - 6 af 6
Viser 1 - 6 af 6