Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Køkkenrengøring Der er 37 varer

pr. side
Viser 1 - 36 af 37
Viser 1 - 36 af 37
Køkkenrengøring

Køkkenet

er et samlingspunkt for mange familier. Det er jeg køkkenet der bliver spist efter og lavet lektier i hverdagene. Eller der bliver bagt boller og kage i weekenden eller til specifikke lejligheder. Så det er jo kun naturligt, når der også bliver snavset, når der bliver brugt så meget tid i lige netop dette rum. Mænd det er vigtigt ved at holde køkkenet leje af sundhedsmæssige årsager. For at holde køkkenet leje er det en gud idé ved at gøre hele køkkenet leje og gennemgå køleskabet for gamle madvare ofte. Det er op til at grave dig selv ved beslutningen, hvor ofte du kan bruge denne køkkenleje. Det kommer til selvfølgelig også et sted, hvor meget du bruger dit køkken og det eneste omfang du bruger det. Du kan vælge at gøre dette køkken leje hver dag i kortere tid eller lave og grundlæggende rengøring af køkkenet i ny og næste.

 vores råd til rengøring af køkkenet.

  1. Start med at vaske alle tekstiler i køkkenet med besked karklude og viskestykker.                

  2. For ved undgå ved sprede bakterier, er det en gud idé ved skifte dine klude hyppigt. Brug begivenhed og ren klud til de reneste steder og til den eneste beskedne overflader.                 

  3. Brug de rette rengøringsmidler til de rette opgaver. Vi anbefaler ved brug af sæbe til fedt, syre mod kalk og blegemiddel mod farve.  

  4. Sidste mænd er ikke mindst det, der er en god idé ved brug af handsker, når du gør leje for på skåne spis hænder mod forskellige kemikalier.    

  5. forsiden