Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Enkeltstige Aluminiums 270 cm 8 trin

758503

Enkeltstige Aluminiums 270 cm 8 trin Forstør

New product

598,00 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Enkeltstige Aluminiums 270 cm 8 trin

Enkeltstige STANDARD

Stiger i STANDARD serien fra Silkeborg Stigefabrik er egnet til mange formål i hjemmet eller til mindre opgaver på arbejdspladsen. Her er tale om en aluminiumsstige der er vejrbestandig og kan holde i mange år. STANDARD serien er kendetegnet ved at vangerne er en stærk I-profil og trinene har en buet og rillet overflade, som giver et sikkert fodfæste. Ligeledes er trinene fastgjort til vangerne ved en specialudviklet, patenteret metode, der giver stor styrke til de mange forskellige opgaver.

STANDARD serien er det foretrukne valg til gør-det-selv manden og de lette opgaver for den professionelle. Du vælger din variant i menuen ovenfor.

Alle vores aluminiumsstiger er naturligvis EN-131 godkendt og opfylder arbejdstilsynets krav. STANDARD stigerne er derudover også SP-certificeret.

Gældende for alle stiger i STANDARD serien er at trinafstand er 30 cm.

STANDARD enkeltstiger er 36-40 cm bredde.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Enkeltstige Aluminiums 270 cm 8 trin

Enkeltstige Aluminiums 270 cm 8 trin

8 andre produkter i den samme kategori: