Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Jontec 300 5 ltr

997512926

Tilbud! Jontec 300 5 ltr Forstør

New product

236,95 DKKekskl. moms

236,95 DKK ekskl. moms Stykpris v

AntalRabat per stk.
2 23,69 DKK

PRODUCENT

Taski

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

997 Varer

Jontec 300 5 ltr

Indeholder lugtneutraliserende teknologi, som fjerner dårlig lugt og efterlader en behagelig, frisk og langtidsvirkende duft. DIN godkendelse til sportsgulve. pH koncentrat 8,5-9. Brugsopløsning 6-8. Klar grøn væske.

Produktinformation

Lavtskummende gulvrengøringsmiddel til alle hårde gulve, der tåler vand. Kan anvendes med alle rengøringsmetoder, inklusive gulvvaskemaskiner, skuremaskiner og manuel gulvvask. DIN godkendelse til sportsgulve.

•Økonomisk i brug, da den rengør effektivt ved meget lav dosering
•Sikrer optimal opsugning og udnyttelse af snavsetvandstanken, da det er lavtskummende
•Efterlader ingen produktrester på gulvet
•Indeholder den lugtneutraliserende O.N.T. teknologi, som fjerner dårlig lugt og efterlader en behagelig, frisk og langtidsvirkende duft

2 dunke per colli

PRODUKTBRUGSANVISNING

En brugsanvisning for art nr. 997512926

Download (0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Jontec 300 5 ltr

Jontec 300 5 ltr

30 andre produkter i den samme kategori: