Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Rengøringsvogne There are no products in this category.

Rengøringsvogne

Den rette rengøringsvogn til opgaven og formålet sikrer, at rengøringen kan foregå på den mest effektive måde. Med en rengøringsvogn er alt udstyr og grej til anvendelse i forbindelse med rengøringen samlet ét sted, og den mobile rengøringsvogn med hjul sikrer fremdrift i opgaven, da den er nem at flytte fra sted til sted.

Hos CleanXpert forhandler vi diverse typer af rengøringssvogne/combivogne, som fås komplet udstyret med eksempelvis et varierende antal rengøringsspande, mopholder, trådkurv med redskabsholder, sækkeholder til affaldssække og flere andre features. Eftersom ingen rengøringsopgaver er ens, kan du med fordel vælge den type og størrelse rengøringsvogn, som passer til netop dine/din virksomheds behov.