Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

2018 Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder - download vores 2018 katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, og vil modtage mere om de produkter der virker lige nu.

Vaskepulver Svanemærket u/Parfume 10 Kg

1239

New product

199,95 DKK ekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

996 Varer

Vaskepulver Svanemærket u/Parfume 10 Kg

Svanemærket All-Round vaskepulver uden optisk hvidt, parfume og velegnet til maskinvask i alle typer vaskemaskiner ved vask fra 30°C til 90°C - IKKE VELEGNET til uld og silke. Kan benyttes til Kulør vask op til 40 °C & Hvidvask fra 40°C- 90°C.

DET ER DER GENERELT I VASKEPULVER

VASKEAKTIVE STOFFER
Tidligere var sæbe til vaskemiddel fremstillet af en blanding af kalium- og natriumsalte og naturlige fedtsyrer fra dyr, men sæben var ikke særlig virkningsfuld. I dag er der udviklet et meget stort antal sæber eller detergenter – blandt andet vegetabilske sæber på primært kokosolie.

Herudover indeholder vaskemiddel de kemisk fremstillede tensider, som er et af de vigtigste stoffer i vaskemiddel. Hvert tensidmolekyle har et hydrofilt hoved, der tiltrækker vandmolekyler, og en hydrofob hale, der afviser vand og samtidig sætter sig fast på olie og fedtstoffer. De modsatrettede kræfter løsner snavset og sørger for at holde det flydende i vandet.

KALKBINDERE
Kalk i vandet nedsætter sæbernes vaskeevne, og kalkbinderne gør vandet blødere og hindrer dannelsen af kalksæbe på tøjet. Kalkbindere er oftest en zeolit, som er en kemisk forbindelse. Citrat- og carbonatforbindelser er også basisingredienser – og de stabiliserer pH-værdien i vandet. En høj pH-værdi sikrer blandt andet, at pletter slipper tøjet godt, og at iltblegning virker optimalt på hvidt tøj.

ENZYMER
En vigtig bestanddel i vaskemiddel er enzymer, der virker ved at nedbryde pletterne på tøjet, der skal vaskes. Enzymer udgør maksimalt en procent af det samlede indhold i vaskemiddel. Enzymet protease virker på blod, græs og andre proteinholdige pletter, fedtpletterne fjernes af lipase, cellulase holder på tøjets farver, og pektinase fjerner frugtsaft. Enzymer er naturligt forekommende i naturen.

BLEGNING OG PARFUMER
Den mindste gruppe af stoffer er hjælpestoffer som blandt andet: skumdæmpere, da et højt skumniveau gør det sværere at få tøjet rent, konserveringsmiddel, der sikrer, at flydende vaskemiddel ikke mugner, farvebeskyttende midler, der jagter og opsuger alle løsnede farvemolekyler, så tøjet tager mindre farve af hinanden, og endelig parfumen, der kun har til formål at få tøj til at dufte godt. Änglamark vaskemiddel indeholder ikke parfumer.

LEVERANDØRBRUGSANVISNING

Et sikkerhedsdatablad for art nr. 1239

Download (0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Vaskepulver Svanemærket u/Parfume 10 Kg

Vaskepulver Svanemærket u/Parfume 10 Kg

9 andre produkter i den samme kategori: