Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Spiralsvamp Rustfri 60 gr Spiro Soft

1233

Tilbud! Spiralsvamp Rustfri 60 gr Spiro Soft Forstør

New product

12,95 DKKekskl. moms

12,95 DKK ekskl. moms Stykpris v

AntalRabat per stk.
50 5,18 DKK

PRODUCENT

CleanXpert

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

974 Varer

Spiralsvamp Rustfri 60 gr Spiro Soft

Ruster og trævler ikke og er velegnet til rengøring/skuring af gryder og andre rustfrie materialer. Er også velegnet til sanitære installationer, maskiner i industrien, herunder også fødevareindustrien. Andre anvendelsesområder er til grill, brændeovn, glas, akvarie, bassin og emalje.<br><br>Anvendes med vand og sæbe og kan vaskes i opvaskemaskinen. Fjerner effektivt rust, maling & voks.

10 stk per pakke
50 stk per colli

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Spiralsvamp Rustfri 60 gr Spiro Soft

Spiralsvamp Rustfri 60 gr Spiro Soft

28 andre produkter i den samme kategori: