Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Kärcher Støvsuger T 10/1 ADV

652001

Kärcher Støvsuger T 10/1 ADV Forstør

New product

1 395,00 DKKekskl. moms

PRODUCENT

Kärcher

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Kärcher Støvsuger T 10/1 ADV

T 10/1 Nordic støvsugeren er resultatet af et tæt udviklings-samarbejde med professionelle brugere og indkøbere fra rengøringsbranchen.

Ideel støvsuger til professionelle brugere. Et resultatet af et udviklingssamarbejde med professionelle brugere og indkøbere fra rengøringsbranchen. Vedholdende
fokus på brugervenlighed, kvalitet og holdbarhed gør, at vi med vores T10/1 ADVstøvsuger kan tilbyde et produkt med en enestående totaløkonomi, som samtidig bidrager til god ergonomi og arbejdsglæde for den daglige bruger.

Detaljerne gør forskellen

Når man udvikler produkter, som er en del af mange menneskers arbejdsdag, gøres den store forskel som oftest af mange små detaljer.

En 12 meter lang signalgul ledning, som øger synligheden og dermed sikkerheden ved rengøring i trafikkerede områder eller en 2,5 meter lang sugeslange, der gør, at rækkevidden øges både på gulvet og i højden, når der skal rengøres dørpaneler eller fjernes spindelvæv.

Begge kan virke som små ting, men lagt sammen med alle de andre gennemtænkte detaljer ved vi, at de gør en stor forskel for dig.

Specifikationer

Teknisk data
Luftgennemstrømning(l/s) 53
Vakuum(mbar/kPa) 240 / 24
Beholdervolumen(l) 10
Max. tilslutningseffekt(W) 800
Standardbredde 35
Lydniveau(dB(A)) 59
Turbineydelse(W) 800
Antal strømfaser(Ph) 1
Frekvens(Hz) 50 - 60
Spænding(V) 220 - 240
Vægt(kg) 6,3
Mål (L x B x H)(mm) 355 x 310 x 410

Udstyr
Sugeslange, 2.5 m
Teleskopisk støvsugerrør, Standard
Støvsugerpose, Fleece
Forberedt til antistatisk tilbehør
Beholdermateriale, Plastik
Gulvmundstykke
Permanent filterkurv, fleece

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Kärcher Støvsuger T 10/1 ADV

Kärcher Støvsuger T 10/1 ADV

28 andre produkter i den samme kategori: