Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

WC Rens Special Blå 750 ml

1324

WC Rens Special Blå 750 ml Forstør

New product

19,95 DKKekskl. moms

PRODUCENT

CleanXpert

Mindste køb 15

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

790 Varer

WC Rens Special Blå 750 ml

Anvendelse: Cleanxpert WC Rens Special anvendes til daglig rengøring af toiletkummer urinaler og bidet'er.

Egenskaber: fjerner effektivt urinsten, kalk og rustaflejninger og virker desinficerende. Gode vedhæftningsevne bevirker, at kalkfjerningseffekten udnyttes optimalt. Brugsanvisning: påsprøjtes direkte fra flasken og fordeles på tør kumme. Lad produktet virke i 5-10 min. hvorefter kummen kan bearbejdes med børste. Skyl efter med vand. Bemærk: Må ikke blandes med klorholdige produkter. Må ikke anvendes på marmor og terrazzo.

15 stk. per colli
Mindste salg 1 kolli 15 stk

SIKKERHEDSDATABLAD CLP

LEVERANDØRBRUGSANVISNING

Et sikkerhedsdatablad for art nr. 1324

Download (0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

WC Rens Special Blå 750 ml

WC Rens Special Blå 750 ml

23 andre produkter i den samme kategori: