I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Urinal Block

SY003

New product

9,95 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

985 Varer

Anvendes i urinaler, hvor de renser, desinficerer og fjerner dårlige lugte. Renser og fjerner urinsyresalte og urinsten.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Urinal Block

Urinal Block

Anvendes i urinaler, hvor de renser, desinficerer og fjerner dårlige lugte. Renser og fjerner urinsyresalte og urinsten.

23 andre produkter i den samme kategori: