Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Tana Sanet Sanicid, med farve og parfume 750 ml

132030

Tilbud! Tana Sanet Sanicid, med farve og parfume 750 ml Forstør

New product

26,95 DKKekskl. moms

26,95 DKK ekskl. moms Stykpris v

AntalRabat per stk.
480 5,39 DKK

PRODUCENT

Tana

Mindste køb 10

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

980 Varer

Tana Sanet Sanicid, med farve og parfume 750 ml

Varedeklaration:
Produktbetegnelse: Sanitetsrens
Varemærke: Tana Professional
Vareserie: Sanet Sanicid
Features: med farve og parfume
pH-værdi (konc.): pH ~ 2,8
Volumen, netto: 750 ml
Produktbeskrivelse: SANET sanicid er et brugsklart rengøringsmiddel, som fjerner alt almindeligt snavs i sanitære områder, f.eks. kalk, sæbe til forebyggelse af kalksten samt fedtpletter og kosmetikrester. Efter rengøring med SANET sanicid gendannes sanitære overfladers oprindelige glans. SANET sanicid er enkel at anvende og også tids- og omkostningsbesparende. SANET sanicid efterlader en stærk, karakteristisk og langvarig duft af renhed. Takket være SANET sanicids miljøvenlige og milde sammensætning kan det anvendes sikkert i hele badeværelser ogsanitære områder, som f.eks. på hoteller, i kontorbygninger samt i offentlige og private faciliteter. SANET sanicid er yderst velegnet til daglig vedligeholdende rengøring af håndvaske, fittings, fliser, keramik, brusere osv. Må ikke anvendes på materialer, der er følsomme over for syre som f.eks. marmor.
Vejledning i brug/anvendelse: Påføres kalk og snavs, lad virke kort, tør eller skyld med vand.
Doseringsinstruktioner: Anvendes ufortyndet.
Sikkerhedsinstruktioner og -advarsler: Må ikke anvendes på syrefølsomme overflader som marmor, granit, terrazzo og andre kalkholdige overflader.

Min. bestilling: 10 stk (1 kolli)
Forpakning: 48 kolli = 1 palle

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Tana Sanet Sanicid, med farve og parfume 750 ml

Tana Sanet Sanicid, med farve og parfume 750 ml

23 andre produkter i den samme kategori: