I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Magic Maxx 1 ltr

3045460

Magic Maxx 1 ltr Forstør

New product

47,95 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

999 Varer

Allround Grundrengøringsmiddel - 12 flasker/ colli

Flere detaljer

Ecolab Magic Maxx
- Super effektivt rengøringsmiddel

Magic Maxx anvendes til vedligeholdelse og intensiv rengøring af hårde overflader, der tåler vand. Rengøring af kontorer, detail, industri, offentlige bygninger, hospitaler, skoler m.m. Ideelt til glaserede og uglaserede keramiske fliser i områder, hvor mange mennesker færdes.

Magic maxx er et koncentreret rengøringsmiddel tilsat befugtningsmiddel, som anvendes til manuel- og maskinel rengøring. Produktet er baseret på en helt ny udviklet sammensætning af aktive ingredienser. Magic maxx giver et fremragende rengøringsresultat, specielt på porøse overflader såsom uglaserede fliser. Råmaterialerne anvendt til Magic maxx er alle miljø- og materialevenlige og en behagelig duft af parfume gør produktet behageligt at anvende. Magic maxx fjerner effektivt snavs og fedt fra overflader, og forhindrer samtidigt ved regelmæssig brug at snavs ophobes.

•Vedligeholdelse og intensiv rengøring af hårde overflader der tåler vand.
•Rengøring af kontorer, detail, industri, offentlige bygninger, hospitaler, skoler m.m.
•Ideelt til glaserede og uglaserede keramiske fliser i områder, hvor mange mennesker færdes.
•Clean – Et meget effektivt produkt med et bredt anvendelsesområde, inklusiv industrien
•Safe – Farvekodet produkt med flersproget etiket, som forøger brugersikkerheden
•Efficient – Anvendes i lav brugskoncentration (0.5%), hvilket formindsker produktforbrug

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Magic Maxx 1 ltr

Magic Maxx 1 ltr

Allround Grundrengøringsmiddel - 12 flasker/ colli

23 andre produkter i den samme kategori: