Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Plum Handy Plus 50 ml

6280

Tilbud! Plum Handy Plus 50 ml Forstør

New product

29,95 DKKekskl. moms

29,95 DKK ekskl. moms Stykpris v

AntalRabat per stk.
25 5,99 DKK

PRODUCENT

Plum

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Plum Handy Plus 50 ml

Let parfumeret hudplejecreme med regenererende effekt for normal og tør hud. Hjælper huden med at genoprette sin naturlige balance. Absorberes hurtigt.

Huden hos et erhvervsaktivt menneske har kun natten og pauser i løbet af dagen til at genopbygge sine naturlige beskyttelsesfunktioner, som er blevet belastet under arbejdet.
Efter arbejde er det det vigtigt, at anvende en nærende hudplejecreme, der støtter genopbygningen af hudens naturlige fugt- og fedtbalance. Hudplejecremen kan du med fordel også bruge PÅ arbejdet, når huden er meget udsat.

1 colli 25 stk

 

LEVERANDØRBRUGSANVISNING

Et sikkerhedsdatablad for art nr. 6280

Download (0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Plum Handy Plus 50 ml

Plum Handy Plus 50 ml

30 andre produkter i den samme kategori: