Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Filtersalt Groft 6x1,8 kg

1214

Filtersalt Groft 6x1,8 kg Forstør

New product

79,95 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

953 Varer

Filtersalt Groft 6x1,8 kg

GROFT FILTERSALT er anvendelig i alle slags opvaskemaskiner. GROFT FILTERSALT er produceret med maskinopvask for øje. Det er renere end andre salttyper, og derfor efterlades ikke nogen uopløselige rester i opvaskemaskinens kalkfilter. Derved vil opvaskemaskinens kalkfilter fungere optimalt.6x1,8 kg

Skal du bruge fint eller groft filtersalt?

Kalkfiltret er ikke ens i alle opvaskemaskiner. Nogle giver det bedste resultat med fint filtersalt, mens andre helst skal have grovere filtersalt. Kig i maskinens brugsanvisning eller kontakt forhandleren som så kan oplyse dig om, hvad der skal bruges.

Filtersalt er uafhængigt af opvaskemidlet. Salt og opvaskemiddel har helt forskellige funktioner. Derfor giver vores filtersalt det samme gode resultat uanset hvilket opvaskemiddel du anvender.

Brug aldrig andre former for salt. Salt til madlavning og tøsalt kan indeholde forskellige tilsætningsstoffer og mineraler, der kan sætte sig i kalkfiltret og ødelægge det. Brug kun filtersalt. Det skåner opvaskemaskinen, giver en klarere opvask og formindsker brugen af opvaskemiddel.

 

 

LEVERANDØRBRUGSANVISNING

Et sikkerhedsdatablad for art nr. 1214

Download (0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Filtersalt Groft 6x1,8 kg

Filtersalt Groft 6x1,8 kg

30 andre produkter i den samme kategori: