Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Maskinopvask flydende Classic m/klor 26kg

1223

New product

319,95 DKKekskl. moms

PRODUCENT

CleanXpert

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Maskinopvask flydende Classic m/klor 26kg

Opvask i industrielle opvaskemaskiner af alkalibestandigt service, rustfrit stål, varmebestandigt kunststof og porcelæn med stabile glasurdekorationer. Fremragende til CIP-vask af rørsystemer m.m.

Fremragende fedtopløsende og proteinfjernende egenskaber. Modvirker opbygning af proteinstoffer på service. Fjerner stærke besmudsninger af kaffe, the, læbestift m.m.. ikke Skummende.
Indeholder metalinhibitor (skånsom mod metaller) og kalkbindingssystem, der modvirker kalkaflejringer i opvaskemaskinen. Indeholder ikke NTA eller EDTA

SIKKERHEDSDATABLAD CLP

LEVERANDØRBRUGSANVISNING

Et sikkerhedsdatablad for art nr. 1223

Download (0)

PRODUKTBRUGSANVISNING

En brugsanvisning for art nr. 1223

Download (0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Maskinopvask flydende Classic m/klor 26kg

Maskinopvask flydende Classic m/klor 26kg

30 andre produkter i den samme kategori: