I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Gummihandske FIT-ON syrefast sort small

6305

Tilbud! Gummihandske FIT-ON syrefast sort small Forstør

New product

22,95 DKKekskl. moms

22,95 DKK ekskl. moms Stykpris v

AntalRabat per stk.
12 3,44 DKK
72 5,74 DKK
144 11,47 DKK

PRODUCENT

Fit On

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Gummihandske FIT-ON syrefast sort small

Gummihandske Syrefast Sort Large er en Fit-On industrihandske udført i sort latex.

Slidstærk sort syrefast gummihandske beregnet til at holde fugt og kemikalier ude.Velegnet til vådt arbejde i industrien, i byggebranchen og i landbruget.
Handsken er invendig velouriseret, har rullekant og er forsynet med ru gribeflade, som sikrer et godt greb under våde og tørre forhold.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Gummihandske FIT-ON syrefast sort small

Gummihandske FIT-ON syrefast sort small

30 andre produkter i den samme kategori: