Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Kärcher Højtryksrenser HD10/25-4 SX Plus

6627

Kärcher Højtryksrenser HD10/25-4 SX Plus Forstør

New product

17 395,00 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1001 Varer

Opretstående koldtvandsrenser. Servopress til regulering af tryk og vandgennemstrømning direkte på pistolen, trykregulator, Easy Press pistol med softgrip håndtag, drejeligt strålerør af rustfrit stål, rengøringsmiddelbeholder, separat rum til dyser.

Flere detaljer

Den trefasede HD 10/25-4 SX Plus koldtvandsrenser er brugervenlig og arbejder ved et tryk på 250 bar og en max. gennemstrømning på op 1.000 ltr/t.

Fordi HD 10/25-4 SX Plus er opretstående, fylder den mindre end en traditionel maskine og er meget nemmere at komme rundt med, navnlig når man skal over trin eller op/ned ad og trapper. De store gummihjul sikrer max. mobilitet selv i vanskeligt terræn. Skubbebøjlen kan højdereguleres, så den er bekvem at arbejde med.

Tilbehør, som ikke er i brug, opbevares sikkert i det separate dyserum.

Easy Press pistolen er særdeles behagelig at bruge, fordi den er nem at holde og ubesværet at arbejde med, og fordi den er udstyret med en Servopress styring, der gør det nemt at regulere tryk og vandgennemstrømning. Strålerøret kan drejes 360°, mens det arbejder ved fuldt tryk. Andre finesser er trykkontrolknappen, som slukker for pumpen, så snart man slipper håndtaget, og dermed forlænger motorens og pumpens levetid samt det elektriske pumpe- og motorovervågningssystem. Den indbyggede beholder til rengøringsmiddel har en kapacitet på 6 ltr.

HD 10/25-4 S er beregnet til hårdt dagligt arbejde under vanskelige forhold. Det kemikalieresistente messingcylinderhoved og de keramiske stempler kombineres med et effektivt luft-/vandkølesystem, der sikrer lang levetid.

Standard tilbehør

 • Pistolhåndtag med softgrip
 • Højtryksslange, 20 m
 • Strålerør, 1050 mm
 • Snavsfræser
 • Integreret HD-slangetromle
 • Anti-twist system (AVS)
 • Firepolet, trefaset motor med luft- og vandkøling
 • Pressostatkontrol
 • Stort, finmasket vandfilter
 • Elektrisk motorbeskyttelse med LED-display
 • Olieskueglas
 • Servo Control
 • Vandindløbsstuds af messing

Tekniske data

Strømtilslutning Ph/V/Hz:3 / 400 / 50
Pumpemængde (l/h):500 - 1000
Driftstryk (bar/MPa):30 - 250 / 3 - 25
Max. tryk (bar/MPa):275 / 27,5
Maks. tilløbstemperatur (°C):op til 60
Tilsluttet effekt (kW):9,2
Vægt (kg):64
Mål (L x B x H) (mm):560 x 500 x 1090
Rengøringsmiddelbeholder (ltr):6

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Kärcher Højtryksrenser HD10/25-4 SX Plus

Kärcher Højtryksrenser HD10/25-4 SX Plus

Opretstående koldtvandsrenser. Servopress til regulering af tryk og vandgennemstrømning direkte på pistolen, trykregulator, Easy Press pistol med softgrip håndtag, drejeligt strålerør af rustfrit stål, rengøringsmiddelbeholder, separat rum til dyser.

2 andre produkter i den samme kategori: