Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Fimap Genie B

6673

Fimap Genie B Forstør

New product

13 995,00 DKKekskl. moms

PRODUCENT

Fimap

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

999 Varer

Fimap Genie B

Genie B er et perfekt alternativ til moppe og spand. Den højner arbejdsmiljøet, sparer tid (og dermed omkostninger) og giver et væsentligt bedre rengøringsresultat.

Markedets mindste batteridrevne gulvvaskemaskine, som er særdeles nem at betjene! Kan anvendes på alle typer gulve. Velegnet til mindre arealer, som f.eks. institutioner, omklædningsrum, svømmehaller, kantiner, cafeer, kontorer, værksteder mv.
Leasing 454,- pr. måned

Produktinformation:

Arbejdsbredde:35 cm.
Vaskeareal pr. time:Op til 800 m2.
Køretid pr. opladning:Op til 60 min.
Rent-/snavsevandstank:10/10 liter.

Integreret lader og batteri. Leveres som batteriversion med en Rondelholder på 35 cm. arbejdsbredde, Skurebørste skal tilkøbes.

Se video

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Fimap Genie B

Fimap Genie B

29 andre produkter i den samme kategori: