Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Jontec Top Free 5 ltr.

997516597

Jontec Top Free 5 ltr. Forstør

New product

177,95 DKKekskl. moms

PRODUCENT

Taski

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Jontec Top Free 5 ltr.

Produktinformation

Vaskeplejemiddel med sæbe og voks, nonioniske- og anioniske tensider. Benyttes til vask og pleje af alle gulve, der tåler vand. God rengørende og plejende effekt. Efterlader en skridsikker og holdbar plejefilm. Kan poleres til højere glans. Uden farve og parfume.

Vandig opløsning af voks (plejer), sæbe (fedtfjerner), nonioniske tensider (befugter, fedtløsner) og anioniske tensider (befugter, fedtløsner).
De organiske stoffer i produktet er ultimativt let nedbrydelige og skal ikke miljøklassificeres.Skyl og tør hænderne efter kontakt med produktet.
Ved længerevarende kontakt anvendes handsker.

LEVERANDØRBRUGSANVISNING

Et sikkerhedsdatablad for art nr. 997516597

Download (0)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Jontec Top Free 5 ltr.

Jontec Top Free 5 ltr.

30 andre produkter i den samme kategori: