Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

WE Grundrens 5 ltr

999921

WE Grundrens 5 ltr Forstør

New product

237,95 DKKekskl. moms

PRODUCENT

Ecolab

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

WE Grundrens 5 ltr

WE grundrenser er et grundrengøringsmiddel der er velegnet til fjernelse af kraftig snavs, film og polish, både ved manuel og maskinel brug.

ANVENDELSE
WE grundrenser er til periodisk anvendelse og fjernelse af alt normalt forekommende, kraftigt snavs på overflader, der tåler vand og middelstærk alkali.

WE grundrenser kan bruges til alle metoder og redskaber. Efter endt rengøring bør der efterskylles/tørres.

OBS: WE grundrenser er ikke egnet til overflader, hvor en højglans ønskes bevaret. På ikke farveægte eller alkaliømfindtlige overflader bør man før behandlingen foretage en ”frimærkeprøve“.

Ved polishfjernelse fordeles rengøringsopløsningen over et passende afsnit. Lad den indvirke 5-15 minutter. Gulvet skures – bedst med maskine. Opløsningen må ikke tørre ind. Den snavsede opløsning fjernes, og der eftervaskes (neutralisation) med rent vand.

pH-VÆRDI i brugsopløsning: ca. 9,5.

DOSERING:
Normaldosering: 70 ml pr. 10 ltr. vand.
Polishfjernelse: 2-10 dl pr. 10 ltr. vand.

EMBALLAGE:
Karton med 2x5 ltr. plastdunke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

WE Grundrens 5 ltr

WE Grundrens 5 ltr

5 andre produkter i den samme kategori: