Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Microfiber Fugtmop 40 cm

4312

New product

57,95 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

989 Varer

Microfiber Fugtmop 40 cm -  Microfiber/polyamid

Garnkrans til effektiv optag af støv.
Opfanger smuds på hele moppen.

En surfer glider let hen over bølgerne - hurtigt og med minimal modstand.
Med moppen fejer du let og næsten friktionsfrit over gulvet - Alligevel er rengøringseffekten høj, takket være materialet og de bløde børster i polyamid, som har en let skureeffekt, men uden at ridse.

Microfiber Fugtmoppe til normalt tilsmudsesde overflader. Moppen er ergonomisk med lav friktion og har en høj absorbtionevne, der rækker til større rengøringsområder. Kan rengøre kun med vand.
Moppen kan klare mindst 500 gange i vaskemaskinen.

 

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Microfiber Fugtmop 40 cm

Microfiber Fugtmop 40 cm

30 andre produkter i den samme kategori: