Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Drikkebæger hvid 21 cl, 3000 stk

2401

New product

364,95 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Drikkebæger hvid 21 cl, 3000 stk

Drikkebæger til receptionen, børnefødselsdagen, firmaarrangementer eller blot til daglig brug på kontoret, i kantinen eller i spisestuen.

Automatbæger 21 cl á 30x100 stk
Automatbægre 18/21 cl / 7,5 OZ, der kan bruges til alle typer drikkevarer, med et nyt tegl mønster som gør det lettere at holde bægeret i hånden.
Det velkendte gode og praktiske automatbæger, er velegnet både til varme og kolde drikke. Disse engangsbægere er antistatbehandlet, som modvirker statisk elektricitet. Dette gør bægeret yderst velegnet til brug i drikke- og kaffeautomater, idet plas
Passer til de fleste kaffe automater og vandbeholdere.
Få et ekstra godt billigt tilbud ved køb af flere kasser engansbægre

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Drikkebæger hvid 21 cl, 3000 stk

Drikkebæger hvid 21 cl, 3000 stk

24 andre produkter i den samme kategori: