Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Pro-Clean Skimmeltest

1125008

Pro-Clean Skimmeltest Forstør

New product

50,00 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

999 Varer

ProClean - tester for proteiner.

Flere detaljer


ProClean
- tester for proteiner.

Med en vatpind svabres overfladen hvorefter vatpinden testes for protein. Hvis der er protein på vatpinden fremkommer en violet farvereaktion. Er der ingen protein tilstede fremkommer en klar grøn farvereaktion. Testen er meget anvendt indenfor levnedsmiddelkontrol.

Testen er ikke specifik for skimmelsvamp og vil kunne give udslag på bakterievækst, algevækst og andet proteinholdigt materiale. Den skal derfor bruges med omtanke da den vil kunne give falsk positive resultater. Den er bedst egnet som en vejledende test og som før-efter test på rengøringskontrol på konstateret skimmelvækst.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Pro-Clean Skimmeltest

Pro-Clean Skimmeltest

ProClean - tester for proteiner.

30 andre produkter i den samme kategori: