Pickwick The blandet 1x12 æsker
search
  • Pickwick The blandet 1x12 æsker

Pickwick The blandet 1x12 æsker

229,95 kr.
Ekskl. moms

2321
 

Hurtig levering, 1-3 hverdage

 

Fri fragt ved køb over 1500,-

Pickwick The blandet 1x12 æsker

Anvendelse:
Pickwick tilbyder et bredt udvalg af kvalitetste lige fra klassisk sort te, grøn te til de populære frugttevarianter. Den gode smag, det brede udvalg og den høje kvalitet gør, at vi kan tilbyde jer en skræddersyet teløsning, der passer til netop jeres behov. Pickwick te er en forfriskende drik med få kalorier og mange antioxidanter. Pickwick frugtte indeholder 100% naturlige aromaer og rigtige frugtstykker.

Varianter:
Hvid Te
Grøn Te
Lemon Tea
Orange Tea
Classic Tea
Sort Te
English Breakfast Tea
Solbær Te
Skovbær Te
Mango Te
Jordbær Te

Varedeklaration:
Brevte
Anvendelsesområde: Pickwick tilbyder et bredt udvalg af kvalitetste lige fra klassisk sort te, grøn te til de populære frugttevarianter. Den gode smag, det brede udvalg og den høje kvalitet gør, at vi kan tilbyde jer en skræddersyet teløsning, der passer til netop jeres behov. Pickwick te er en forfriskende drik med få kalorier og mange antioxidanter. Pickwick frugtte indeholder 100% naturlige aromaer og rigtige frugtstykker.
Udførelse: Top 12, 20 brv
Mærke: Pickwick
Bortskaffelse af varen: Kan bortskaffes med almindelig dagrenovation
Underemballage: Pap/folie Bortskaffelse: Ved forbrænding i forbrændingsanlæg udvikles kuldioxid og vand, som indgår direkte i naturens kredsløb.
Yderemballage: Karton Brændes/Genbruges
Transportemballage: Afhængigt af mængde kan den bestå af EU-palle og film. Bortskaffelse: EU-pallen kan genbruges. Filmen kan brændes/genbruges.

Min. bestilling: 12 stk ( 1 kolli )
Forpakning: 144 kolli = 1 palle

2321
100 Varer