Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Kaustisk Soda / Ætsnatron 1 kg

99394643

Kaustisk Soda / Ætsnatron 1 kg Forstør

New product

59,95 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Kaustisk Soda / Ætsnatron 1 kg

Kaustisk Soda leveres som fast stof i perler, hvide eller grålige uden lugt, men stærkt ætsende.

Kautisk Soda er stærkt ætsende.Kaustisk Soda er stærkt ætsende. Kaustisk Soda må ikke anvendes sammen med Aluminium, Zink, Tin eller Bly.

Rensning af afløb:

Kaustisk Soda opløser propper af fedt, hår, sæbe og madrester i alle typer afløb. Opløs 500 g Kaustisk Soda i 4 liter koldt vand og hæld blandingen i afløbet. Gentag om nødvendigt processen og vent evt. med at skylle efter til næste dag. Regelmæssig skylning af afløbene med Kaustisk Soda affedter rørene og forebygger tilstopning.


Kaustisk Soda er lokalirriterendeFra gammel maling til råt træ:

Er du blevet træt af at se på den gamle, malede bogkasse, så giv den et nyt udseende. Den kan blive som ny igen, hvis du afsyrer den. Det kræver lidt øvelse og arbejde, men resultatet bliver godt. Drejer det sig om gamle møbler, du er meget glad for, så få en professionel til at afsyre for dig.

 

12 flasker per kolli

 

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Kaustisk Soda / Ætsnatron 1 kg

Kaustisk Soda / Ætsnatron 1 kg

30 andre produkter i den samme kategori: