Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

2018 Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder - download vores 2018 katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev, og vil modtage mere om de produkter der virker lige nu.

Kaustisk Soda / Ætsnatron 1 kg

99394643

Kaustisk Soda / Ætsnatron 1 kg Forstør

New product

59,95 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Kaustisk Soda levere som fast stof i perler, hvide eller grålige uden lugt, men stærkt ætsende.

Flere detaljer

Kautisk Soda er stærkt ætsende.Kaustisk Soda er stærkt ætsende. Kaustisk Soda må ikke anvendes sammen med Aluminium, Zink, Tin eller Bly.

Rensning af afløb:

Kaustisk Soda opløser propper af fedt, hår, sæbe og madrester i alle typer afløb. Opløs 500 g Kaustisk Soda i 4 liter koldt vand og hæld blandingen i afløbet. Gentag om nødvendigt processen og vent evt. med at skylle efter til næste dag. Regelmæssig skylning af afløbene med Kaustisk Soda affedter rørene og forebygger tilstopning.


Kaustisk Soda er lokalirriterendeFra gammel maling til råt træ:

Er du blevet træt af at se på den gamle, malede bogkasse, så giv den et nyt udseende. Den kan blive som ny igen, hvis du afsyrer den. Det kræver lidt øvelse og arbejde, men resultatet bliver godt. Drejer det sig om gamle møbler, du er meget glad for, så få en professionel til at afsyre for dig.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Kaustisk Soda / Ætsnatron 1 kg

Kaustisk Soda / Ætsnatron 1 kg

Kaustisk Soda levere som fast stof i perler, hvide eller grålige uden lugt, men stærkt ætsende.

30 andre produkter i den samme kategori: