Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Suma Inox D7.1 750 ml -Stålpleje M/Spray

12313

Tilbud! Suma Inox D7.1 750 ml -Stålpleje M/Spray Forstør

New product

64,95 DKKekskl. moms

64,95 DKK ekskl. moms Stykpris v

AntalRabat per stk.
6 6,49 DKK
12 9,74 DKK

PRODUCENT

Diversey

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Suma Inox D7.1 750 ml -Stålpleje M/Spray

Suma Inox D7 er en specielt formuleret klar-til-brug polish til brug på rustfrit ståloverflader, som ikke anvendes til tilberedning af fødevarer, ligesom køleskab, fryser døre, vogne og opvaskemaskiner.  Suma Inox 7Ds særlige blanding af olier giver beskyttelse og efterlader en skinnende overflade.

  • Anvendes til plejefilm, som beskytter overflade og får overflader til at se pæne ud med en mat glans.
  • Beskytter mod fingeraftryk og vandstænk, så overflade forbliver pæn længere. Produktets sammensætning af olier, sikrer overfladebeskyttelse og efterlader en skinnende overflade.
  • Udseende: Klar væske
  • Anvendes ufortyndet som plejemiddel på rustfri ståloverflader, som ikke anvendes til tilberedning af fødevarer, ligesom køleskab, fryser døre, vogne og opvaskemaskiner!

6 stk pr colli

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Suma Inox D7.1 750 ml -Stålpleje M/Spray

Suma Inox D7.1 750 ml -Stålpleje M/Spray

30 andre produkter i den samme kategori: