I lyset af den pågående sundhedskrise, bedes De forudbestille deres varekøb til afhentning/udlevering. De er velkommen til at kontakte os på et af nedenstående telefonnumre allerede nu for hurtig udlevering. Leveringer foregår på nomal vis indtil videre. Kontakt: webshop@cleanxpert.dk, Tlf. 6914 8323 el. 7022 2233, Vi håber på Deres forståelseMed venlig hilsen CleanXpert

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Tyggegummifjerner Frysespray 520 ml

1503

Tilbud! Tyggegummifjerner Frysespray 520 ml Forstør

New product

79,95 DKKekskl. moms

79,95 DKK ekskl. moms Stykpris v

AntalRabat per stk.
12 15,99 DKK

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Tyggegummifjerner Frysespray 520 ml

Får du tyggegummi på tæpper, hårde sten- og trægulve eller øvrigt indbo, så vil CleanXpert's tyggegummifjerner være et rigtig godt valg.
Tyggegummi kan være meget svært at fjerne, Men med dette produkt kan du spraye på tyggegummiet, som kort efter er frosset ned til -40 grader. Du kan så fjerne det nu skrøbelige tyggegummi med en spartel aller andet du har ved hånden.

Brugsanvisning:

  • Spray med ca 5 cm afstand til tyggegummiet.
  • Spray i små korte perioder indtil tyggegummiet let kan fjernes.
  • Eventuelle klæberester fjernes nemt med rensebenzin.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Tyggegummifjerner Frysespray 520 ml

Tyggegummifjerner Frysespray 520 ml

30 andre produkter i den samme kategori: