Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Protoxskimmel 500 ml

1125006

New product

159,95 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

ProtoxSkimmel er et professionelt og effektivt middel til forebyggelse mod angreb af skimmelsvampe.
Midlet er let at bruge.

Flere detaljer

  • ProtoxSkimmel er et farveløst skimmelmiddel på vandbasis.
    Det har en lav mal-kode (00-1) og er ikke klassificeret som farligt, sundhedsskadeligt eller lignende og gør det derfor nemt forbedre dit arbejdsmiljø.
  • ProtoxSkimmel er velegnet til at forebygge vækst og misfarvning af skimmelsvampe på porøse overflader såsom fugtigt træ, gips, beton, eternitplader, murværk, tapet mv. Det forebygger og bekæmper desuden misfarvning udendørs på træ, fliser, skibstrædæk mv.
  • ProtoxSkimmel er bl.a. velegnet til forebyggelse af skimmelvækst på kuldebroer i boligen, på fugtige bygningsmaterialer samt bygningsdele, der periodisk bliver våde. Typiske problemsteder er tagspær og tagfinér i tagrum med dårlig ventilation, kondens på tagfinér p.g.a. underafkøling, fugtige og uisolerede fundamenter i kældre mv.
  • ProtoxSkimmel har ingen afgasning til indeklimaet (jf. certificeret afgasningsrapport Eurofins A/S).

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Protoxskimmel 500 ml

Protoxskimmel 500 ml

ProtoxSkimmel er et professionelt og effektivt middel til forebyggelse mod angreb af skimmelsvampe.
Midlet er let at bruge.

13 andre produkter i den samme kategori: