Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Svupper gummi/træ

4121

Svupper gummi/træ Forstør

New product

29,95 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Svupper gummi/træ

Svupperen er en gummisugekop monteret på et skaft
Når du bestiller en colli, så køber du 6 styk - (Bestil 6)

Svupperen virker ved, at du placerer svupperen over vaskens afløbshul og presser skaftet nedad, derved tømmer du sugekoppen for luft. Herefter trækker du i skaftet, så der under sugekoppen opstår et undertryk, som suger den i afløbet siddende prop ud. Det vil ofte være nødvendigt at gentage operationen et antal gange, for at sikre at proppen er helt opløst. Svupperen virker bedst, hvis overfladen, som bunden af sugekoppen hviler på er våd, idet det medvirker til at forsegle forbindelsen mellem de to dele.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Svupper gummi/træ

Svupper gummi/træ

30 andre produkter i den samme kategori: