Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Citronsyre 1 kg

1574

Citronsyre 1 kg Forstør

New product

51,95 DKKekskl. moms

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Citronsyre 1 kg

Til afkalkning af opvaskemaskinen eller til daglig rengøring af bad og toilet.
Kemisk Ren: En organisk syre, der findes meget udbredt i bl.a. planter, saften fra citroner, bær og andre frugter.

Afkalkning af opvaskemaskine:
Sæbebeholderen fyldes op med Citronsyre, og der køres et normalt program uden service. En tilkalket maskine bruger unødigt meget el, og servicet får let et mælkehvidt skær.


Pletfjerning:
Frugtsaftpletter kan fjernes med en blanding af 1 del Citronsyre opløst i 9 dele vand. Pletten gnides forsigtigt med blandingen. Er pletten tør, opblødes først med Glycerin. Ved pletfjerning på tekstiler prøves altid først på et 'usynligt' sted.


Rensning af kobber og messing:
I en balje opløses 1 spsk. Citronsyre og lidt opvaskemiddel i 1/2 - 1 liter kogende vand. Sæt derefter emnet i blød i opløsningen et par minutter og vask derefter af med en blød børste. Skyl efter med rent vand og tør af.


Rensning af WC-kummer:
Drys Citronsyre på kummens våde inderside og lad sidde 10-15 min. Derefter skures efter med børste og der skylles ud.

12 stk/ colli

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Citronsyre 1 kg

Citronsyre 1 kg

23 andre produkter i den samme kategori: