Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Download vores Katalog

Gør som mere end 3.000 andre tilfredse kunder download vores katalog. Du bliver samtidig tilmeldt vores nyhedsbrev. Information om nye produkter, Aktuelle tilbud på produkter, Tilbudsaviser til din adresse, Rabatkuponer.

Xpertline Lime Remover Special 5 kg

1675005

Tilbud! Xpertline Lime Remover Special 5 kg Forstør

New product

178,95 DKKekskl. moms

178,95 DKK ekskl. moms Stykpris v

AntalRabat per stk.
108 71,58 DKK

PRODUCENT

CleanXpert

På lager
3-4 hverdage
Fri fragt over 1500,- kr.

1000 Varer

Xpertline Lime Remover Special 5 kg

Fremstillet til: Afkalkning af bade- og toiletrum, rustfrit stål, toiletkummer, brusekabiner m. m.

Fordele: Afrenser syrebestandige overflader for kalk og kombinationer af kalk og smuds, herunder f. eks. sæbelus og hudfedt. Eliminerer ubehagelige lugtgener og fjerner risikoen for dannelsen af fodsvamp. Anvemdelse: Blandes med koldt eller lunkent vand. De flader, der skal rengøres, skal altid fugtes med rent vand før rengøring. Normaldosering: 3 dl til 10 ltr. vand. Skyl altid efter med rent vand. Opløsningen påføres fladerne med børste, svamp, skumkanon eller lignende. Kan beskadige farvet emalje og terrazzo. Må Ikke anvendes på marmor. Udvikler giftig gas ved kontakt med klor.

SIKKERHEDSDATABLAD CLP

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Xpertline Lime Remover Special 5 kg

Xpertline Lime Remover Special 5 kg

24 andre produkter i den samme kategori: